Írjon neked karácsonyi dalt a mesterséges intelligencia! - kívánnánk még az ellenségeinknek sem, ugyanis a Torontói Egyetem mesterséges intelligenciája olyan gyönyörűen idézte meg a Vogon költészet legszebb hagyományait, hogy attól kedvünk támadt felvágni az ereinket egy karácsonyi csúcsdísszel.

Bár a hivatalos verzió szerint a robot száz órát töltött karácsonyi dalok, és további ötven órát dalszövegek elemzésével, ez nyilvánvalóan nem volt elég, hiszen mind a szöveg, mind pedig az előadás olyan szinten devasztáló, amivel birodalmakat lehetne romba dönteni.

A problémák a szöveggel kezdődnek, ami egyrészt nem rímel, másrészt köze nincs a karácsonyhoz, amikor meg mégis, akkor meg komplett hülyeség. Ennek tetejébe a mesterséges intelligencia úgy kornyikál, mintha éppen most sütöttek volna el a füle mellett egy fegyvert, ezért ideiglenesen teljesen megsüketült volna.

Íme a dal magyarul, ami miatt legszívesebben azt kívánnánk, hogy a Jézuska idén forró ólmot hozzon a fülünkbe:

"Sok díszíteni való van a szobában. A karácsonyfa virágokkal van tele. Esküszöm, szenteste van. Remélem azt mondod. A legjobb karácsonyi ajándék a világon az áldás. Mindig ott voltam az életünk hátralevő részében. Száz és fél órája. Örülök, hogy találkoztunk. Hallom, hogy az előszobából zene szól. Egy tündérmese. Egy karácsonyfa. Sok, sok, sok virág van ott."

És ezt olvastad már?
Tippek, hogy biztonságosabban mobilozzon a gyereked