A Vienna Startup Package programban kiválasztott startupok egy hónapon át ingyen ismerkedhetnek az osztrák ökoszisztémával.

A Bécsi Gazdasági Ügynökség idén is meghirdette Vienna Startup Package nevű programját, amelynek keretében a kiválasztott startupok egy hónapon át ingyen ismerkedhetnek az osztrák főváros startup-ökoszisztémájával, kapcsolatokat építhetnek és üzleti tanácsadáson vehetnek részt.

Bécs várja a startupokat © Wirtschaftsagentur Wien / Karin Hackl

Bécs 2014-ben indította el nemzetközi startupoknak szóló csomagját, a Vienna Startup Package-et, tavaly 228 pályázat érkezett rá. Végül tizenkilenc startup vehetett részt a programban, akik tizenöt országot – például Kanada, Kenya, Írország, Csehország és Lengyelország – képviseltek.

A programba olyan résztvevőket várnak, akik a német nyelvterületen szeretnék felépíteni a jövőjüket. A kiválasztottaknak fizetik a szállást, az útiköltséget, co-working irodát, és kétezer euró értékben személyre szabott üzleti tanácsadáson is részt vehetnek.

Ezenkívül workshopok, coaching és rengeteg kapcsolatépítési lehetőség várja őket stakeholderekkel és nagyvállalatok vezetőivel. A négyhetes intenzív program célja, hogy a végére a résztvevők otthonosan mozogjanak az osztrák főváros startupszcénájában, ráérezzenek az osztrák piac működésére, és új üzleti lehetőségeket azonosítsanak.

A pályázatokat 2023. február 24-ig várják, részletes információkat itt találsz.

(Forrás: Eurocomm-PR)

Ez is érdekelhet:

Jönnek a napelemek az önkormányzati lakások erkélyére. Bécsben

A telepíthető balkonnapelem-rendszerek maximális teljesítménye 800 watt lehet, a szerelést szakembereknek kell végezniük.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Eltört a csavar? Itt a megoldás, rögtön hét!

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés