Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Igaz, az Apple új telefonjára még több mint egy hónapot kell várni, de a legnagyobb dilemma már azelőtt megnyugtatóan rendeződött, hogy az iPhone X egyáltalán boltokba került volna.

A dilemma pedig így hangzik:

Természetesen tokkal, aminek a szerepe az iPhone X-nél nagyon felértékelődik, hiszen a vezeték nélküli töltés miatt a telefon hátlapja is üvegből van, ami egyrészt könnyebben törik, mint a kijelző, másrészt javíttatni is drágább.

Na igen, de annak a toknak ki is kell néznie valahogy, a 360 ezer forintos telefont mégsem rakhatod egy szakadt zokniba. Emiatt aztán valószínűleg minden leendő iPhone X-tulajdonosnak nagy kő esik le a szívéről, amikor meglátja ezt a zseniális, szénszálas tokot, amit nem csak azok fognak szeretni, akik rajonganak a sportautókért.

Nagyon ritka eset, amikor egy telefon jobban néz ki tokban mint tok nélkül, de az iPhone X-nek határozottan jót tesz a szénszálas borítás.

A tok ráadásul nem is eszetlenül drága, mindössze 23 dollárba, vagyis kevesebb mint hatezer forintba kerül, és ha nem jön be az unalmas (bár szerintünk nagyon vadító) fekete szín, akkor kéket is rendelhetsz belőle.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.