Az emberek 2%-a pucéran, 4%-a pedig alsóneműben porszívózik. De nem a ruha zavarja az embereket leginkább, amikor takarítanak.

Az Electrolux felmérése szerint az emberek a hangos zajt utálják a legjobban a porszívózásban(közvetlenül azután, hogy meccsnézés közben valaki pont átmegy a tévé előtt a géppel), ezért állításuk szerint megcsinálták a világ legcsendesebb porszívóját.

Köszönhetően a svéd márka hangdizájnereinek, az UltraSilencer Zen névre keresztelt porszívók (4 féle van belőle) annyira csendesek, hogy tévézés, és egyéb relaxálós, kikapcsolódós tevékenység közben sem zavarnak.

Alig hangosabb a suttogásnál

Egy kis matek, hogy számokban is szemléltessük mennyire (nem) hallható. A zajszintje 58dB(A). Oké, ez így nem mond sokat, de ha melléteszed, hogy otthon átlagosan 60-70dB(A) között van a zajszint (dumáltok, telefonáltok, főztök, mászkáltok), akkor már közelebb vagy. Na most jön a matek:

+3 dB(A) 2x hangosabb
+10 dB(A) 8x hangosabb

Választhatsz: melyik tetszik, vagy mire van szükséged

Ahogy írtuk az elején 4 féle modell van belőle. Ránézésre csak a színük más, de ennél azért szofisztikáltabb a dolog. A kék azoknak készült, akiknek a családjában valaki allergiás (sajna ez elég sok embert érint, úgyhogy azt kell mondanunk, hogy ez igazán figyelmes fejlesztés). A fehér a kisállat tartóknak, mert ez a porszívó extrán profi az állatszőr begyűjtésben – ráadásul nem idegesíti a házi kedvenceket. A barna specialitása, hogy parkettán, járólapon és szőnyegen is jól teljesít. A fekete-zöldpedig a fenntartható fejlesztés mintapéldánya. Műanyag burkolatainak 55%-a újrahasznosított műanyagból készül, és nagyon energiatakarékos is. Az egyiket most haza is viheted.

Fülelj és nyerj!

Hallgasd meg mennyire csendes egy Electrolux UltraSilencer Zen porszívó! Válaszolj helyesen egy kérdésre, és máris versenyben vagy a 2 éjszakás páros pihenésért a Natura Hill vendégházba. Játék itt!

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Életmód

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon