Új időszámítás kezdődik a légitársaságok, repterek, repülőgépgyártók és persze az utasok életében.

Törölt, felfüggesztett járatok, gurulóutakon tárolt repülőgépek, amelyek a földön csak a veszteséget termelik. Néhány héttel ezelőtt még csak a távol-keleti, majd valamivel később az észak-olaszországi járatokat érintette a koronavírus, az elmúlt napokban viszont sorra jelentették be a járattörléseket a légitársaságok.

Hogyan hat a légiközlekedésre a koronavírus? Hogyan változtathatja meg a járvány az iparágat? Milyen hatással lesz a repülőterek, a repülőgépgyártók és a karbantartók működésére a jövőben? Hogyan tudnak újraindulni a légitársaságok a járvány lecsengése után? Egyáltalán kik lesznek azok, akik jó eséllyel átvészelik a következő néhány hónapot? Mi lesz a nyári charterszezonnal? Rengeteg kérdés, bizonytalan jövő, rendkívüli intézkedések. A Légiközlekedési Kulturális Központ aktuális videójában Varga G. Gáborral, az Egek Ura Blog szerkesztőjével próbálták vázolni a jövőt.

Ez is érdekelhet:

Hápogó Daciával, hangágyúval és lézerrel is küzdenek Ferihegyen a vadállatok ellen

Akár tömegbaleset is lehet abból, ha egy állat a repülőtér területére téved, ezért folyamatosan védekeznek ellenük a szakemberek.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában