Már fátyolos a kép az éjszakában, nem tudod merre vagy, de azt sem, hol hagytad el a haverokat. Pánikra semmi ok, íme három alkalmazás, ami segíthet.

Locato

A Locato egy viszonylag friss alkalmazás, amiben izmosan rámentek az italakciókra. Ha hóvége van és lapos a buksza, de poharazgatnál, érdemes kinyitni az italakciók menüpontot, ugyanis a helyzetedhez legközelebb eső és legolcsóbb helyeket mutatja az app. 53%-os kedvezménnyel a whisky? Ilyen akciók után garantált a gömbtalpú cipő viselete. A helyeket egyébként VodkaSör index alapján pontozzák, ami a legolcsóbb korsó sör és a leggagyibb vodka árából tevődik össze. Bizalomgerjesztő, hogy néhány helyen már olyan 300 forint körül megkapjuk ezt a menüt. Az iOS-re és Androidra is elérhető app egyébként mindig az aktuális helyzetedhez legközelebb eső kocsmákat, eseményeket és akciókat mutatja, illetve keresni is tudsz, ha csak a zenekar neve van meg fejben, de a hely és az idő nincs.

Ottleszek

Az Ottleszek alkalmazás kitalálóinak sikerült a legtöbb olyan élethelyezetre funkciót kitalálnia, ami egy ferde éjszaka során érheti a partimókusokat. A részletes hely- és buliajánlók mellett láthatod azt is, hogy hol vannak a barátaid. Ha vége szakad az estének és a képnek is, akkor pedig az alkalmazás bemér téged és megmutatja, hogyan juthatsz haza. Igazi party geocaching, ami az Apple és a Google platformján egyaránt elérhető. Kicsit szofisztikáltabb, mint hajnal 4-kor a haverokat hívni, hogy hol is vagy, mi lesz most és egyébként is BROÁFF.

Funzine

A Funzine Magazin inkább a hazánkba látogató külföldieknek szól, így a mobil alkalmazásuk is angolul érhető el az Android és az iOS felhasználók számára egyaránt. Nem baj, így is ellátja a funkcióját, sőt még egy kicsit okosabb is, hiszen offline módban is használható, így a turistáknak és neked nem kell aggódnod a roamingdíjak miatt. Lehet taxit rendelni közvetlenül az applikációból, ami csatolja a lokációt is. Így biztos egyszerűbb, mint elmagyarázni a nagy valószínűséggel csak magyarul beszélő diszpécsernek, hogy hol is vagyunk. Szép és okos applikáció, nyugodtan ajánlhatod a vendégségbe érkező ismerőseidnek.

További applikációk a Playeren!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés