Most érdemes Windows 10-et vásárolni, 3200 forintért.

A Microsoft a PC szoftverfejlesztő iparág egyik kulcseleme, ugyanis a számítógépek nagy része az ő operációs rendszerüket futtatja, emellett pedig több millió felhasználója van az Office programcsomagnak, amely párévente szinte teljesen megújul. Nem véletlen, hogy a GoodOffer24 szinte csak az ő szoftvereiket árusítja, ráadásul rendkívüli kedvezménnyel.

A jelenleg futó őszi vásár az egyik legjobb alkalom arra, hogy megvásárold a Microsoft legnépszerűbb programjait. Rengeteg a jó ajánlat, és mindenhez kaptunk kuponkódot is. Lássuk is szépen sorban, milyen áron szerezheted be a legjobb programokat!

Windows 10

Az operációs rendszer az elsődleges szoftver a számítógépen, tehát mindenki használja valamely fajtáját. Magyarországon a Microsoft Windows 10 kiadásai a piacvezetők, nem csoda, hiszen csak az Apple megoldása versenyezhet vele az átlagos felhasználók körében, ahhoz pedig a legmélyebb zseb fenekéig kell lenyúlni, hogy olyan hardvert vegyünk, amelyen Mac OS fut.

A Windows 10 mindhárom kiadására piacképes ajánlattal álltak elő: a Home, a Professional és az Enterprise verzió is olcsóbban megrendelhető az TAutumn25 kuponkód használatával.

Microsoft Office

Ahhoz kétség sem fér, hogy windowsos környezetben a legelterjedtebb és legjobb irodai szoftvercsomag a Microsoft Office, amely elengedhetetlen kiegészítője a számítógépünknek. Minden verzióra érvényes a fent is említett TAutumn25 kuponkód, de az Office 2019 Professional az TGO24OFFICE2019 kupon felhasználásával nem 25, hanem 30% kedvezménnyel szerezhető be. A szoftvercsomagok az alábbi elemeket tartalmazzák: Word, Excel, OneNote, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher.

Windows + Office

Az említett szoftvereket akár kombóban is megvásárolhatod, jelentős összeget spórolva. A Windows és az Office együttese mellett már nem sok szoftverre kell költenie egy átlagos felhasználónak. Az Office 2019-es bundle-ök az TGO24OFFICE2019 kuponnal, az Office 2016-os pedig az TAutumn25 kuponnal az alábbi árakon kaphatóak.

Miért válaszd a GoodOffer24-et?

A GoodOffer24 egy évek óta stabilan működő, szoftverlicenceket forgalmazó webshop. Főleg a Microsoft termékeivel foglalkoznak, amiket a lehető legalacsonyabb áron kínálnak. A megbízhatóságát jól mutatja a Trustpilot oldalon megtalálható értékelésük, ahol több száz elégedett vásárlójuk értékelte őket.

Gyors „szállítás” és támogatás

A Goodoffer24.com-os rendelést követően kimondottan hamar megkapod, amiért fizettél, de ha esetleg nem érkezne meg az e-mail, érdemes megnézni a spam mappát is. Ha mégis valamilyen problémába ütköznél, a webshop által üzemeltett ügyfélszolgálathoz bármikor fordulhatsz, bármilyen kérdéssel. Őket az [email protected] e-mail címen lehet elérni, és készséggel segítenek bármilyen felmerült kellemetlenség során, illetve kifejezetten kérték, hogy ezen az elérhetőségen keressék őket az ajánlat legalitásában kételkedők is, szívesen megválaszolnak bármilyen ezzel kapcsolatos kérdést.

Ezekről a linkekről tudod letölteni a kívánt szoftvereket, mielőtt használnád a kulcsokat:

Ha érdekelnek további ajánlatok, érdemes ellátogatni az oldalukra, hiszen rengeteg egyéb digitális terméket, játékkódokat is megtalálhatsz a Goodoffer24-en.

A cikk létrejöttét támogatta a GoodOffer24. Az ajánlat hirdetés, így nem a Player, hanem a Goodoffer24 akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. 

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában