Ráadásul nem is minősül kannibalizmusnak.

Az Ouroboros Steak megoldását, aminek segítségével megkóstolhatnánk milyen az emberi hús, a londoni Design Museum az év dizájnjának jelölte. A meglehetősen bizarr és sokak számára felkavaró technológia lényegében úgy működne, hogy a saját celláinkat használnánk arra, hogy húst tenyésszünk.

Emberi húst, a saját húsunkat.

A felszerelést úgy álmodták meg, hogy egy kis csináld magad készlet keretében mintát vehetnénk saját magunkból, amit aztán egy egész hússzeletté növeszthetnénk, így akár meg is kóstolhatnánk magunkat. Az egész koncepció lényegében megvalósítható lenne, mivel a technológia már adott, csak még senkinek nem jutott eszébe erre használni.

A projektet ketten készítették, Andrew Pelling kutató és Orkan Telhan dizájner azzal a célzattal, hogy felhívják a figyelmet a laboratóriumban tenyésztett ehető élelmiszerekkel kapcsolatos aggályokra.

(Fox News; kiemelt kép: Ourochef Twitter)

Ez is érdekelhet:

Elkészült a világ legmélyebb úszómedencéje, de nem sokáig lesz rekorder

A lengyelországi Mszczonów aquaparkban megnyitották a világ legmélyebb úszómedencéjét.

Az első kolóniák üvegkupolás városokban élhetnek majd a Marson

Egészen addig, amíg a bolygót nem sikerül terraformálni.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen borospoharak léteznek, és melyikből mit igyunk? Mutatjuk, hogy miért nem mindegy!

Helly Hansen ismét a legjobbakkal állt össze a maximális teljesítményért

Tíz egyszerű kérdés, amire iskolásként tudtad a választ – vajon most is menne?

Milyen borospoharak léteznek, és melyikből mit igyunk? Mutatjuk, hogy miért nem mindegy!
Hirdetés