Programozói Hackathont szervez az ArubaCloud és az ITBUSINESS egyetemisták számára.

Az ArubaCloud, Európa egyik vezető felhőszolgáltatója, együttműködésben az ITBUSINESS-szel, Magyarország vezető B2B informatikai kiadójával, izgalmas programozói hackathont szervez egyetemisták számára. A verseny célja a tehetséggondozás és a magas szakmai színvonalú versengés elősegítése, ahol a hallgatók lehetőséget kapnak tudásuk összemérésére és innovatív projektek fejlesztésére.

A hackathon részletei és jelentkezési információk megtalálhatók az esemény weboldalán.

Az ArubaCloud–ITBUSINESS Programming Hackathon Challenge 2023 (ACITB–PHC 2023) versenyen aktív hallgatói státusszal rendelkező egyetemisták 3-5 fős csapatai vehetnek részt. A jelentkezési határidő július 31-én lejár, ezért a leendő résztvevőknek érdemes minél hamarabb jelentkezniük a weboldalon.

A verseny fődíjaként az ArubaCloud 15 millió forint értékű startup támogatást ajánl fel, amely segíti a nyerteseket abban, hogy álmaik vállalkozását elindíthassák.

Emellett az ArubaCloud kivételes élményt nyújt a nyertes csapatnak, ugyanis teljes ellátással kiutaztatja őket a SuperBike Világbajnokságra, ahol izgalmas motorversenyeket tekinthetnek meg.

A programozói hackathon lehetőséget teremt a fiatalok számára, hogy kreativitásukat és szaktudásukat demonstrálják, valamint kapcsolatokat építsenek az iparág kiemelkedő szereplőivel.

A hackathon szervezői kiemelik, hogy a verseny szakmai lehetőségeket is biztosít a résztvevők számára. A hackathon során a fiatal programozók tapasztalatot szerezhetnek az adott területen, valamint lehetőségük nyílik a mentoroktól és szakemberektől való tanulásra és visszajelzésekre. Az ITBUSINESS és az ArubaCloud közös célja az innováció előmozdítása és a tehetséges egyetemisták támogatása a technológiai szektorban. A programozói hackathon lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy megmutassák tehetségüket és kreativitásukat az IT világában.

A versenyre történő jelentkezés feltételei és a részletes információk elérhetők a rendezvény weboldalán.

(A cikk létrejöttét támogatta az ArubaCloud–ITBUSINESS Programming Hackathon Challenge 2023; fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Ez jelenleg a világ (tíz) legjobb kamerás telefonja

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés