Gondolom senkinek sem kell ecsetelnem, mennyire jó dolog 15-240 percre kicsit/nagyon felfüggeszteni a munkát. Ilyenkor még jobb, ha alapvetően értelmetlen, de szórakoztató elfoglaltságot találunk magunknak.

1. Légúszók

Annak, aki látta már a FESTO cég kőprofi levegőben úszó rájáját, nem kell ecsetelnem mennyire kúl egy a levegőben lassan úszó, irányítható robotállat. Az Airswimmers cápája pont ilyen. Ha esetleg hazavinnéd, hogy a családod is megörvendeztesd, akkor választhatod a kedves bohóchalat is. Nagyobb irodákba, zárt csarnokokba, megértő, laza főnök mellé ajánlott. Bevásárolhatod őken innen is.

2. Robotszúnyog

A Micro Mosquito 3 az eddig legfejlettebb, legkisebb, leghalkabb távirányítós repülő játékszer a piacon. A kisméretű helikoptereket általában nem könnyű vezetni, de a robotszúnyog fejlesztői könnyed irányítást ígérnek. Kisebb irodákba, szigorúbb főnök mellé (ha szerencsénk van észre sem veszi), főleg önmagunk szórakoztatására ajánlott.

3. A mikro vaddisznó

A két légi jármű után jöjjön egy abszolút irodakompatibilis négykerekű. A távirányítású autókkal a legnagyobb gond, hogy szaladgálni kell utánuk. Míg a helikopterek általában folyamatosan láthatóak, addig az asztalokon ugráló, azokról lebucskázó autókat, homokfutókat úgy kell felkutatni a székek/dolgozók között egy-egy sikertelenebb menet végén. Az Air Hogs Hyperactives Pro pont ezen hivatott javítani, hiszen az a furcsa átlátszó műanyag karika pont a talpra állásban segít, így semmi akadálya sincs egy (többszereplős) állati offroad partinak az asztalokon. Akár kisebb irodába, nagy asztallapok mellé, kifejezetten megértő, a visítást is elviselő főnök mellé ajánlott.

4. Avatarheli

Az egyik legjobban irányítható és legmenőbb cucc az Avatar film légi járművéről mintázott helikopter. Vezetni egy picivel talán nehezebb (haladóknak ajánljuk), mint az átlagos minikoptereket, de cserébe brutális stabilitást és irányíthatóságot kapunk. Stabil repülés, menő dizájn és amennyiben Avatar rajongó a főnökünk, ő fogja kérni, hogy támadjuk be Jolikát a könyvelésről a helivel.

5. Robotbogár

Ha röhögni és másra frászt hozni egyaránt szeretünk, akkor tökéletes választás a távirányítható robotbogár. A Skitterbot egészen biztosan sikítófrászcunamit fog előidézni egy főleg hölgyekkel teli irodában. A kissé komolytalan külső senkin ne tévesszen meg, hiszen ha bármelyik kollegina képes lesz felismerni a szeme sarkában a piszokgyorsan elsuhanó robotot, az virágot érdemel. A többi hölgy egész biztosan hátraszaltóval ugrik majd fel az asztal tetejére, így ha időben kapcsoljuk be a zenét, még egy globális (irodai szinten értve) asztaltáncversenyt is bemutathatunk igen megértő és a genyóságot alapból pártoló főnökünknek.

További cool cuccok a Radar sorozatban!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Így néz ki az a napi menü, amire a szakértők szerint a szervezetednek szüksége van

További cikkeink a témában