Hosszas hájpolgatás után végre tényleg eladósorba kerülnek a Samsung Frame tévék, amiknek a különlegessége, hogy kikapcsolt állapotban pont úgy néznek ki, mintha csak egy kép lógna a falon, így tökéletes választás olyanoknak, akik nem szeretnék elrontani a lakásban áramló csít egy otromba tévével.

Bár a picture-on-the-wall megjelölést az LG már lenyúlta előlük, de a Samsung tévéje abban mindenképpen egyedülálló, hogy nem csak simán nagyon lapos, de tényleg egy az egyben úgy néz ki, mintha egy képkeret lenne.

Ennek meg is kérik az árát, ugyanis a legolcsóbb, 55 colos képátlójú verzió is 2000 dollárba (kb 550 ezer forintba) kerül, a 65 colos modellért pedig 2800 dollárt kell fizetni, vagyis a Frame TV majdnem kétszer annyiba kerül, mint a Samsung hagyományos 4K-s tévéi (itt most nem a QLED-tévékre gondolunk, az egy egészen más liga).

Némi felárért a keret színe és anyaga is teljesen személyre szabható, és hogy teljes legyen az illúzió, a tévé olyan képernyőkímélő üzemmódot kap, amelyen híres festők és fotográfusok munkái váltakoznak, így tényleg olyan hatást kelt, mintha egy kép lógna a falon.

Támogatott és ajánlott tartalmaink