Természetesen a Samsung új csúcskészüléke sem kerülhette el a sorsát, és az EverythingApplePro azonnal kipróbálta, vajon a csupa üveg telefon ripityára törik-e az első kis ütéstől, vagy a Gorilla Glass 5 állja a sarat. Az eredmény enyhén zavarba ejtő.

A teszt egészen tragikusan indult az S8-nak (vagyis nagyjából úgy, ahogy a legtöbben várták), ugyanis a telefon hátlapja már egészen alacsonyról leejtve is szétreped. Az S8 Plus mentségére szóljon, hogy a hátlapi üveg jóval vékonyabb, mint a kijelző, és a cseréje is jóval olcsóbb, emellett abban sem vagyunk biztosak, hogy ugyanaz a Gorilla Glass védi, mint a képernyőjét.

Ezt a következtetést abból vontuk le, hogy a Galaxy S8-cal ezután már azt csinálsz, amit csak akarsz, de összetörni nem nagyon fogod tudni: az iPhone 7 Plus kijelzője már régen totálkáros lett, a telefon pedig szinte szétesett, amikor az S8-nak még mindig kutya baja sem volt. A rend kedvéért azért jegyezzük meg, hogy technikailag az S8 kijelzője tört be végül előbb (jóval fejmagasság felől leejtve), de az iPhone képernyője hiába maradt egyben, ha maga a telefon már gyakorlatilag használhatatlan.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában