A hirtelen felindulásból elkövetett telefonrombolásnál csak az fájdalmasabb, amikor utólag rájössz, milyen fantáziátlan voltál. Ez nem fordulhat elő többet!

Fúróval

Fúróból minden rendes férfi legalább három darabot tart a lakásában, így bármikor dobja le az agyad az ékszíjat, a fúró biztosan kéznél van. Ha jóban vagy a szomszédokkal, éjjel kettőkor kapott rossz hírek lereagálásához inkább másik módszert válassz, ezt leszámítva tökéletes célszerszám. Ahogy azt a videó is bizonyítja.

Kalapáccsal

Ha nem csak a végeredmény, de a stílus is számít, válassz klasszikus eszközt. A kalapács volt, van és lesz, egy igazi gentlemannak tehát nem is lehet kérdéses a választás. A videóból okulva a művelet előtt érdemes jó stabilan rögzíteni a telefont, különben az önfeledt szórakozás könnyen keserű bosszankodásba csaphat át.

Airsoft pisztollyal

A sűrített levegővel működő Airsoft pisztolyt elsősorban nem elektromos eszközök elpusztítására találták ki, ennek ellenére különösen hatékonyan bánik el a telefonnal is. Itt kicsit csaltunk, hiszen a videó szenvedő alanya egy iPod Touch, ezért ha a módszert már tesztelted a telefonodon, az eredményről ne felejts el kommentben beszámolni, mindenki okulására.

Autóval

Vezetés közben telefonálni nem életbiztosítás (meg persze tilos is), kevesen tudják azonban, hogy a kockázati tényezőket minimalizálni lehet, ha indulás előtt laposra préseled a telefonodat az autó kerekével. A módszer további előnye, hogy megújult telefonod vékonyabb lesz a Vivo X1-nél is, azt pedig, hogy nem működik, egy jól nevelt társaságban úgysem fogja senki szóvá tenni.

Építőelemmel

Mindenki tudni fogja, hogy igazi ínyenc vagy, ha a telefonodnak betonelemmel vetsz véget. Bár körülményessége miatt a feszültség gyors levezetésére nem igazán alkalmas (hacsak nem lógatsz amúgy is egy betonelemet a kertedben), ám egyedi és kifinomult technikája azonnal rabul ejti a zaklatott férfiember szívét. Csak kötözz egy böhöm építőelemet valamelyik fára, rakd alá a telefonodat, a kutyát zavard el jó messzire, aztán vágd el a kötelet. Az eredmény garantált.

Pöröllyel

Ha kitomboltad magad a telefonnal, dőlj hátra, és lazításképpen nézd meg, ahogy a csalódott X-Faktor-szavazónak tűnő fickó kitörli az univerzumból a Samsung tévéjét egy pöröllyel.

 

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában