A Samsung Galaxy Fold nem csak forradalmi, de meglehetősen titokzatos készülék is lett, hiszen hiába mutatták be kétszer is (egyszer ősszel, egyszer meg télen), mindeddig nem sokat tudtunk meg róla, hogyan fog a valóságban működni.

Most viszont a Phoneoftime Youtube-oldal kirakott egy videót, amelyben az eddiginél sokkal jobban megnézhetjük magunknak a telefont működés közben is, igaz, nem a legjobb minőségben.

Az látszik, hogy a Samsung készüléke még a Huawei Mate X-nél is kicsit kísérletibb darab: a kijelző közepén jól látható a hajlítás, a belső kamerák eléggé kiemelkednek a képernyőből, ráadásul a készülék igencsak vaskos, az előlapi kijelzője pedig egy mai okostelefonhoz képest túl kicsinek tűnik.

Ennek ellenére persze alig várjuk, hogy rátegyük egyre a kezünket, hiszen a Galaxy Fold az egyik legizgalmasabb készülék, ami az elmúlt évtizedben készült. És persze ahogy a Mate X-nél, úgy itt is érdemes figyelembe venni, hogy amit látunk, az egy vadiúj technológia első szárnypróbálgatása, ami most még kissé kezdetleges, de néhány éven belül olyan radikális változást hozhat a mobilpiacon, amilyet még nem láttunk.

Az első iPhone óta nem volt ennyire forradalmi mobil

A hajlítható telefonoké a jövő? Ezt egyelőre nem tudjuk, de az biztos, hogy a mobilpiacon az első iPhone bemutatása óta nem történt annyira radikális változás, mint amit a Huawei Mate X hozott.

És ezt olvastad már?
Olyan brutális lett az Asus kézikonzolja, hogy jó eséllyel letarolja a gamer piacot
További cikkeink a témában
Sikeres nők a szoftveriparban - ilyen volt a Lányok Napja a memoQ-nál
Hirdetés