Eddig is tudtuk, hogy a pornó olyan, mint a hadsereg, vagyis technikailag mindig egy lépéssel a világ előtt jár, de arra eddig nem is gondoltunk, hogy mi lesz, ha a pornóipar erőből rámegy a virtuális valóságra.

Most meg már nem is kell gondolkodnunk rajta, mert a Veiviev elég szemléletesen bemutatta, hogy mijük van: melleik, mégpedig nagyon-nagyon valóságosnak ható melleik.

A felnőttek szórakoztatásával foglalkozó cég a jelek szerint elég komoly áttörést ért el csöcs-téren, azok a cicik annyira meggyőzően lengedeznek, hogy első ránézésre nem is sejtettük, hogy nem valódiak. Na jó, a második videónál azért már gyanakodtunk.

Szóval ez itt a jövő, ami azért nem csak a magányos férfiaknak lesz eléggé csábító, de például a távkapcsolatban élők szexuális életét is egészen új szintre emelheti. Ami minket illet, valamilyen tapintást szimuláló kesztyűt azért nem ártana még feltalálni, mert a levegőt markolászni nem annyira nagy élmény, még akkor sem, ha az a legformásabb levegő, amit valaha láttunk.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

A lézerfizika kiemelkedő eredményeinek állítottak emléket Szegeden

Eltitkolta a pilóta a depresszióját, szándékosan vezette hegynek a repülőgépet, 150 ember halt meg 2015-ben

További cikkeink a témában