A karácsony egyre csak közeleg, és minden új számítógépre kelleni fog operációs rendszer, amit már most érdemes beszerezni.

Hatalmas Cyber Monday-lázban ég Magyarország, minden hazai webáruház elkezdte vagy a héten elkezdi leakciózni a termékeit, de a GoodOffer24 egy egész hónapot szánt idén erre az eseményre, és decemberben folyamatos akciókkal kedveskednek minden szoftverlicencre.

Továbbra is szinte verhetetlen árakon kínálják a Microsoft termékeit, a Cyber Monday oldalukon tudsz szemezgetni a legjobb ajánlatok között, de a teljesség igénye nélkül álljon itt minden fontosabb termékük egy helyen.

Windows és Office a Cyber Monday alkalmából

A legnépszerűbb szoftvereket vásárolhatod meg a legnagyobb kedvezménnyel a „Black Month” alkalmából a GoodOffer24-nél. A TCBFOFF30 kuponnal 30%-ot faraghatsz le, így az alábbi árakon juthatsz hozzá a Microsoft legjobb termékeihez.

Office 2019-re még nagyobb kedvezmény!

A legújabb Microsoft Office programcsomagra és az ezt tartalmazó bundle-ökre még nagyobb kedvezményt kapsz az TCBOFF35 kuponnal – az alábbi árakon vásárolhatod meg ezeket.

Miért válaszd a GoodOffer24-et?

A GoodOffer24 egy online áruház, ami a legnépszerűbb Microsoft-licencekre szakosodott. Könnyen használható és megbízható webshop, amit a rengeteg megrendelés és a vásárlók elégedettsége bizonyít. Minden licencre garanciát vállalnak, és ha mégis valamilyen problémába ütköznél, a tízéves tapasztalattal rendelkező, 24/7-es ügyfélszolgálatuk készséggel áll a rendelkezésedre.

Fizetési módok

Ahogyan a legtöbb kínai webshopban itt is lehetőséged van bankkártyával fizetned, de a remek vevővédelmi rendszeréről híres PayPal fizetési mód is a rendelkezésedre áll. Mindenképpen az utóbbit javasoljuk, akkor egy esetleges probléma felmerülésekor extra védelmet kapsz.

Ha bármilyen információra van szükséged, az [email protected] e-mail címen tudsz érdeklődni, ahol a webshop ügyfélszolgálata szívesen megválaszol minden felmerülő kérdést.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A Player.hu teljesen függetlenül működik a Goodoffer24-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

A cikk létrejöttét támogatta a GoodOffer 24.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Úgy nézhet ki az iPhone 16, mint az egyik legikonikusabb iPhone

Látványosan néz ki, de nem tudni, mire jó a sci-fibe illő laptop, amit a Lenovo dobhat piacra

További cikkeink a témában