A Google tudja, hogy kell meghozni az emberek kedvét a virtuális valósághoz. A Youtube VR-verziójához készített film megnézése után mi legalább is azonnal indulnánk venni egy Daydream View-t.

Ezt egyelőre sajnos nem tehetjük meg, ugyanis a virtuális valóság-szemüveg most még csak néhány országban, így az USA-ban, Nagy-Britanniában, Németországban, Kanadában és Ausztráliában kapható.

A másik akadály, hogy a Google VR-szemüvege egyelőre csak a Google Pixel telefonnal kompatibilis, amit a magyarországi Google-képviselet szerint egyelőre szintén nem fognak árulni Magyarországon. A későbbiekben persze lehet rá számítani, hogy sorra érkeznek majd a "Daydream-ready" telók, Magyarországon elsőként a Huawei Mate 9, de a Daydreammel a hírek szerint ez is csak valamikor jövőre lesz kompatibilis.

Ha valamiért mégis most azonnal szeretnél beszerezni magadnak egy Daydream View-t, akkor a legegyszerűbben Németországból juthatsz hozzá, ahol a Google Store-ban és a Deutsche Telekom üzleteiben már 69 dollárért megvásárolható a cucc, vagyis alig több, mint húszezer forintot kell érte fizetni.

És ezt olvastad már?
Korábban nem látott anyagra bukkantak az Oroszország felett felrobbant meteoritban