Az állítólag a Ford grafikusaitól származó képek alapján az új generációs Mustang mégsem fog annyira különbözni az elődjétől, mint eddig sejtettük.

A Mustang6g által az új modellről megszellőztetett legújabb képek ugyanis állítólag egyenesen a Ford számítógépes grafikusaitól szivárogtak ki, ha pedig ez igaz, akkor fellélegezhetünk, ugyanis a korábbi hírekkel ellentétben a kocsi egyáltalán nem hasonlít az Aston Martin-szerű Ford Mondeóra.

Bár a Fordnál eddig azt hangoztatták, hogy az új modell határozottan szakítani fog az előző generáció retrós irányvonalával, a renderelt képek alapján a változtatások azért közel sem olyan radikálisak, mint ahogy sejteni lehetett: az első fényszórók és az autó hátulja valóban látványosan megváltozott – utóbbinál nagyon érdekesen gondolták újra a Mustangok jellegzetes, hármas tagolású hátsó lámpáit –, a hűtőrács kicsit szögletesebb lett, a B oszlop pedig lényegébe eltűnt.

A kocsi sportos első koptatót és oldalsó küszöbszegélyeket is kapott, és eltűntek az oldalsó indexlámpák is, viszont megmaradtak például a sokak által temetett ködlámpák, amelyeknek kicsit átrajzolt dobozában nappali menetfényt is láthatunk. Bár az új kocsin ezen kívül is számos apróbb változtatást fedezhetünk fel az elődjéhez képest, összességében elmondható, hogy a 2015-ös Mustang karakterében nagyon is emlékeztet az előző generációra.

Hogy a mostani képeken valóban az új Mustangot látjuk-e, az valószínűleg két hónapon belül kiderül, ugyanis a hírek szerint a Ford nem várja meg a bemutatóval a kocsi 50. évfordulóját, és már idén decemberben megmutatják nekünk a legendás póni legújabb generációját.

(Fotó: Mustang6g.com)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ámokfutása után eltiltás fenyegeti Magnussent

Nem ismer akadályt a Land Rover Defender Octa

További cikkeink a témában