Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

.

Lassan vége a fürdőruhában autómosó-szezonnak, így búcsúzóul összegyűjtöttünk még tíz lányt, akiket nem csak azért szeretnénk a kocsink közelében látni, mert így nem kell fizetnünk az autósmosóban.

A hatékony autómosás egyik alapszabálya, hogy soha ne kerülj a tisztítószer, és a megtisztítani kívánt felület közé. Ez a feltétel itt nem teljesült.

Most már sejtjük, hogy azok a trükkös Transformerek miért éppen autókká tudnak átalakulni.

A Mila Kunis-hasonmások autómosó versenyének győztese.

Ez az egész testes mosási technika igényel némi felkészültséget - és persze nem árt, ha ott van veled a meztelen barátnőd is, aki gondoskodik a folyamatos hab-utánpótlásról. De az fontos, hogy  teljesen meztelen legyen.

Ő éppen azt mutatja, hogy ha végzett, felmossa velünk a padlót. És igaza van.

Csak semmi pánik, ha eddig nem magassarkúban és miniszoknyában mostad a kocsit - egyik sem kötelező eleme az autó tisztításának, bár bizonyos esetekben azért nem árt.

Bricy fejben megint el van tévedve egy kicsit, az az autó még a közelében sincs annak, hogy tiszta legyen - vagy legalább egy kicsit vizes.

Ha egy lány a láthatólag teljesen tiszta autódat akarja lemosni, és közben "véletlenül" az összes ruha is lekerül róla, akkor vélhetően akar tőled valamit.

Itt is bele fog telni néhány évezredbe, mire az a kocsi rendesen letisztul.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.