Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A forralt bornak és a bejglinek is megvan a maga szépsége, de a hideg téli hónapokban mégis szeretünk vágyakozva visszagondolni a nyár legszebb pillanataira: a kellemes melegre, a gyönyörű tengerpartra, meg persze a bikiniben autót mosó lányokra. Hogy ne egyedül nosztalgiázzunk, megosztjuk veled öt kedvenc autómosós videónkat, amelyekről elöljáróban annyit elárulhatunk, hogy egyiket sem a Mol automata kocsimosójában rögzítették.

A japán lányoknál jobban senki sem ért a kocsimosáshoz, bár hogy az autó hogyan lesz tisztább attól, hogy a leányzó alig bikiniben fetreng a hátsó ülésen, az megfejthetetlen rejtély a számunkra.

A bragai tuningshow fürdőruhás lányai felháborítóan felületes munkát végeztek a Chevrolet Camarón és a Ford Mustangon, de emiatt valahogy nem tudunk rájuk haragudni. Úgy tudjuk, a lányok annyira belejöttek a mosakodásba, hogy néhányukat később letartóztatták közszeméremsértésért, persze az is lehet, hogy ez csak amolyan városi legenda. Mindenesetre a videó végén látható csoportkép alapján simán hihetőnek tűnik sztori.

A driftversenyeknek kötelező eleme a fürdőruhás lányok és a kristálytiszta, de valamiért mégis mosásra szoruló autók kombója. Szerintünk annak idején emiatt találták ki lelkes tudósok a full HD felbontást.

Az igazi profiknak autóra sincs szükségük az autómosáshoz. Ha viszont azt tervezted, hogy a tetejéig sáros offroad pickupodat a csajokkal mosatod le egy húzós nap után, komoly csalódás érhet.

A magyar lányok a legszebbek, a soltvadkerti BMW-találkozó pedig a legjobb hely ennek tanulmányozására.

És hogy lehet felszedni ezeket a bombázókat? Természetesen egy király csajozós verdával – ebben az esetben pedig még az sem számít, ha kicsit koszos az a kocsi.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.