Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Valóságos lavinát indított el az a decemberi videó, amiben egy könnyelmű milliomos Rolls–Royce-szal indult neki, hogy bejárja golfpálya méretű birtokát, a legnagyobb dzsuvába vezetve a százmilliós kocsit. Úgy tűnik, a videó felnyitotta az unatkozó luxusautó-tulajdonosok szemét, akik hirtelen rádöbbentek, a garázsukban egy potenciális terepjáró álldogál. Vagy mégsem?

Persze elképzelhető, hogy a videók főszereplői az utolsó rongyos 50–100 milliójukat invesztálták a méregdrága autókba, és azóta májkrémes zsömlén tengődnek egy mosókonyhából átalakított garzonban. A jelenség egyetlen racionális magyarázata legalább is az lenne, ha kiderülne, hogy egy tisztességes SUV-ra már nem futotta a keretből, így kényszerből vágtak neki a murvának a terepre elvileg teljesen alkalmatlan sport- és luxusautókkal. A videókból viszont azt is megtudjuk, hogy a Ferrari Enzo és a Lamborghini Gallardo a szokatlan körülmények között is egészen jól elboldogul.

Ferrari Enzo tanya edition

Ha a birtokhatár másik időzónába esik, akkor a bejárásához szükséged lesz egy gyors kocsira. Az angol farmer jobb híján egy Ferrari Enzóval járja be az uradalmát, miközben még egy kis drifteléstől sem riad vissza, csak úgy, angolosan.

A Bentley murván megmutatja

Úgy tűnik, a drága autók összesározásában a britek járnak az élen, hiszen az új hóbortra a Top Gear stábja sem tudott nemet mondani. James May és Kris Meeke ralipilóta az új Bentley Continental GT Speedet vitték el egy körre, aminél talán csak az lett volna menőbb, ha a szedán helyett az élénklila kabrióval csapatnak egyet a murvás úton.

Sárral borított Lamborghini

A Lamborghini SUV érkezése 2017-re várható, de a vérmesebb tulajdonosok addig is megoldják a terepezést, elvégre ők sem akarnak kimaradni a legújabb divathullámból. Igazuk van, hiszen az 560 lóerős Gallardo raliautóként is tökéletesen megállja a helyét.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.