Red Bull Rampage, vágod? Tudod, ez az, ahol a srácok olyan helyeken mennek le biciklivel, ahol normális ember gyalog se próbálkozna, és ezt nem azért csinálják, mert különben egy őrült lemészárolja a családjukat, hanem csak úgy élvezetből.

Szóval pontosan az a fajta tevékenység, amit soha nem akarunk kipróbálni (azaz bénák vagyunk hozzá), de bármeddig képesek lennénk nézni az erről készült videókat. Azokból pedig mostanában van elég, hiszen az őrült biciklisták legutóbbi találkozóját éppen ezen a héten rendezték meg a Utah állambeli sziklák között.

Az idei rendezvény legdurvább trükkét Cam Zink mutatta be, aki bebizonyította, hogy nem az az őrültség, ha leugratsz a szakadékba, hanem ha közben még nyomsz egy 360 fokos fordulatot is. A srácnak vagy acélból vannak a tökei vagy víz lötyög az agya helyén, de amit csinál, az brutális.

És ezzel csak második lett. Most biztosan azt kérdezed, hogy "akkor milyen lehetett az első?" Hát ilyen.

És bár a tavalyi Rampage egyik leghajmeresztőbb gurulását bemutató Kelly McGarry idén csak tizenkettedik lett, az ő menete sem volt eseményektől mentes. A nyitóképet például az ő fejkamerás videójából ollóztuk ki.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon