Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Rob Dyrdek minden kétséget kizáróan az autóval hátrafelé ugratás Lionel Messije, bár igaz, hogy ehhez a címhez neki valamivel kevesebb kihívót kellett maga mögé utasítania. Hogy a Chevrolet Sonickal végrehajtott 27,2 méteres repülés mire lenne elég egy olyan világban, ahol a tolatva ugratás a világ legnépszerűbb sportja nem tudjuk, de az biztos, hogy rettenetesen jól néz ki.

Guinness-rekordot persze nem lehet csak úgy sunyiban, a hátsó kertben döntögetni, ezért Dyrdek (vagy inkább az ugrást rögzítő MTV) egy méltóbb helyre, a kaliforniai Six Flags Magic Mountain vidámparkba vitte a produkciót. A kocsit egyébként az ugrás előtt eléggé megbütykölték (tippelj, melyik tulajdonságát fejlesztették), ezért ha valahonnan sikerül is szerezned egy Chevy Sonicot, ezt semmiképpen se próbáld meg utánozni.

Dyrdeknek nem ez volt az első hajmeresztő mutatványa a szívós Chevyvel, hiszen 2001-ben ugyanezzel az autóval egy 360 fokos fordulatot is bemutatott. Ha így folytatja, egyszer még a sekély vízbe ugrás vagy a hegedülve hátrafelé biciklizés Guinness-rekordját is megdönti, majd meglátod!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.