Unod már a nagymellű fürdőruhás lányokat, akik egy több száz lóerős autó anyósülésén ülve sikongatnak a kamerába? Részben mi is, ezért kerestünk egy olyan videót, ahol a több száz lóerős autó anyósülésén ülő lány fürdőruha nélkül sikongat a kamerába.

A lett Andis Neiksans talán nem minden idők legsikeresebb raliversenyzője, de az biztos, hogy a legboldogabb, ugyanis ő vihette el egy körre azt a vörös hajú bombázót, aki a ralipályákon kicsit szokatlan ruhaösszeállításban, vagyis egy alul bugyi, felül karkötő kompozícióban pattant be a mitfahrer helyére. Mivel a videó harmadik percétől kezdve az addig melltartóként funkcionáló biztonsági öv... nos, mondjuk úgy hogy nem funkcionál megfelelően, ezért a Youtube-ra csak a cenzúrázott verzió került ki, mi viszont a szólásszabadság nevében felkutattuk a cenzúrázatlan változatot is, amit ide kattintva tudsz megnézni.

Ha annyira még nem unod a fürdőruhás lányokat sem, akkor nézd meg, hogyan reagál egy alig felöltözött fekete szépség az 570 lóerős Ferrari 458-ra.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon