Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

iCentre – a magyarországi Apple-rajongóknak mostantól ezt a nevet kell keresniük a megszokott StarKing helyett, ha a MOM-ban, az Allee-ban vagy az Aréna Plázában szeretnének új Apple-cuccokra vadászni. A nagy terveket dédelgető Apple Premium Reseller-hálózat (APR) nem aprózta el a bejelentést: az újrakeresztelőre a cégcsoport nemzetközi elnökét is meghívták, konferansziénak pedig Tillát kérték fel.

A Starkinget augusztusban felvásárló máltai Hili Salomone Ltd. elnöke, Dr. Austin Gatt szerint a cégcsoport a következő években regionálisan terjeszkedne a közép-európai piacon, ebbe a koncepcióba illeszkedik a Starking átkeresztelése és az egységes arculat kialakítása is. A terjeszkedés már meg is kezdődött, Romániában októberben nyílt meg az első APR, amit jövőre további kettő követhet, hosszabb távon pedig további országokban is megjelenhet az iCentre-logó.

Bár az XMS és az iStyle szeptemberi összeolvadásával a StarKing elveszítette a vezető helyét a magyar APR-ek számát tekintve, további magyarországi boltok nyitása egyelőre nem került szóba. Ehelyett az ügyfélközpontúságra, a még színvonalasabb kiszolgálásra koncentrálnak – ebben a StarKing a minden boltban elérhető átvételi pontokkal és Magyarország egyetlen Premium Service Provider-minősítésű szervizével eddig is a versenytársak előtt járt. Emellett a Hili Salomone Ltd. Magyarországon tervezi kialakítani az iCentre regionális központját is, a külföldi hálózatokat pedig a magyarországi hálózat mintájára fogják megszervezni.

Az iCentre a névváltoztatás alkalmából csak a mai napon 15% kedvezményt ad a MacBook Air 13"-ra, így ha a MOM, az Allee vagy az Aréna Pláza közelében jársz, mindenképpen ugorj be valamelyik boltjukba.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.