Kocsmázás, fura kaják, gyönyörű autók és lányok, avagy genfi kalandunk képekben

Kiruccanásunk négynapos volt a Genfi autószalonra, de kétheti élménnyel telepakolva gurultunk haza a szexi kék 330 XD-vel.

Mondjuk az eleve elég erős alap a jó sztorikhoz és képekhez, ha egyrészt autóval, másrészt három playeres pasival indulsz neki az 1300 km-re fekvő városba.

rettenetesen úton voltunk Genfbe, autószalonozni #player

Tizenkét óra csak az út, csak oda, az ember könnyen befárad a volán mögött. Alszik, vezet.

alszik. vezet. #playerhu #genf

Útközben kiderült, hogy Svájc függetlensége a kajája miatt egészen biztosan nincs veszélyben. A kizárólag franciául beszélő felszolgáló francia étlappal kedveskedett, így belenyúltunk egy sonkás-tejszínes makaróniba, amibe krumplikockákat rejtettek, és adtak mellé almaszószt. A.l.m.a.s.z.ó.s.z.t.

jut eszünkbe: mivel csak franciául beszéltek a kajáldában Svájcban, belefutottunk egy krumplis-sonkás tésztába, melyhez almaszószt adtak. #wat #playerhu #svájc

A megérkezést és a sukár BMW-t meg kellett örökíteni, az utána készült kellemetlenül magyar szelfiket nem mutatjuk.

szevasz, Genf. #playerhu #autószalon #bmw

Mondjuk azt sem, hogy a leparkolás után 4 perccel már jött hozzánk egy svájci(!) kunyerálni(!!).

Az első utunk a szállásunk alatti kocsmába vezetett, ami ott masszív késdobálónak számíthat, egy jóféle csepeli itatóra hajazott, szóval amolyan zsilipelés volt ez Svájchoz. Aztán rövid idő alatt kiderült, hogy bombajó a hangulat, mindenki kedves, és olyan 90-es évek diszkózene repertoárja volt a csaposnak, hogy könnybe lábadt a szemünk.

szerencsére Genfben is otthon érezzük magunkat. #playerhu

És van ilyen sörük:

sör. #playerhu

Na és akkor, amiért mentünk:

i8 #bmw #playerhu

Instagram photo by Player.hu * Mar 1, 2016 at 9:13am UTC

#peugeot #future

Ja igen, ne legyünk igazságtalanok, kaptunk baromi menő és finom kaját is, igaz, ezért a Peugeot-nak jár a pacsi.

kösz, #peugeot

#nimrod #playerhu #geneve

#opel #future

Na meg értük:

Instagram photo by Player.hu * Mar 1, 2016 at 9:14am UTC

és igen, ma még dögösebb új kedvencünk. #playerhu #player #genève

szép piros autót is mutatunk. #playerhu

Volt, akit kevésbé hozott lázba a szalon.

fárasztó ez, na. #playerhu

Mi kicsit átnéztünk a franciákhoz is.

Átugrottunk Franciaországba vacsorázni, csak a hangulat kedvéért. #playerhu

Aztán hazafelé mösziő tél ránk rúgta az ajtót.

Finoman jelezte a természet, hogy Svájcban járunk. #playerhu

De mint láthattátok, hazaértünk, hiszen már megmutattuk a show legjobb csajait is.

És itt van az összes Insta-fotónk, kövess minket!

A brit unja, hogy 10 éve ugyanazt kérdezi mindenki.

Lewis Hamilton annyira unta magát az egyik sajtótájékoztatón Stuttgartban, hogy beszólt a médiának. A brit a csapattársával, Nico Rosberggel válaszolgatott a szokásos Q&A részben. Hamilton annyira nem tudott magával mit kezdeni, hogy elkezdte a telefonjával kamerázni a média képviselőit, é aztán pedig kirakta a snapchatére, hogy mennyire untatják őt.

„Tíz éve ugyanazokat a kérdéseket kérdezik, zzz. Elalszok.” – írta a videóhoz.

Hamiltonnak nyilvánvalóan arra a kérdésre is válaszolnia kellett, hogy idénre mi a célja, amire ő azt válaszolta elég unottan, hogy világbajnok legyen, de annyival lesz másabb, mint egy éve, hogy ő lehet az első brit nemzetiségű pilóta, akinek sikerül összehoznia a négy címet.

A Mercedes dominálta a legutóbbi két szezont, így nem kérdéses, hogy idén is az élen lesznek, de a Ferrari minden eddiginél jobban fogja őket szorongatni. Hamilton azonban nem aggódik.

„Az autó múlt évben egyszerűen fantasztikus volt. Nagyon jó munkát végzett a csapat. Beszéltünk a csapattal csütörtökön, és még egyszer megköszöntük nekik a múlt évi, és a most téli teljesítményüket.”

„Sokan támadnak, amiért sokat bulizom, és eseményekre járogatok, de meg azt kell mondanom, hogy egy ilyen esemény sem ér fel azzal az izgalommal, amit az F1 ad. De a pályán kívüli életem is felettébb izgalmas, amit nagyon élvezek. Nagyon régóta versenyzek, és mindig sikerült megtalálnom az egyensúlyt a két életem között.”

 

Player Autószalon

Bekeményített a Red Bull kiscsapata.

A Red Bull motorsport tanácsadója, Helmut Marko kijelentette, hogy ha valaki nem teljesít megfelelően, akár a Red Bullnál, akár a Toro Rossónál, annak sajnos nincsen második esély.

A Red Bull mindkét pilótája, Daniel Ricciardo és Max Verstappen is a Toro Rossótól igazolt át a nagyokhoz, idén pedig újabb esélyt kap Carlos Sainz és Max Verstappen is. Marko már nagyon régóta foglalkozik az újak kinevelésével, és soha nem is mondta nekik, hogy milyen számokat kell elérni, de most kicsit keményebben fog bánni az újoncaival.

„Hosszú távú szerződésünk van a Red Bull junior programjával, és az egyetlen faktor, ami alapján szelektálunk, az a teljesítmény. Aki nem teljesít, annak mennie kell.”

Marko nem viccel, ezt bebizonyította már több esetben is, nem egyszer dobott pilótákat mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül. Ha véleményt kéne mondanunk, akkor a szezon végén inkább Sainz távozhat, mert Verstappen nagyon ígéretesen teljesített az első évében, ráadásul csupán 18 évesen. Marko szerint azonban őt sem szabad azonnal szupertehetségnek elkönyvelni, mert a második év gyakran nehezebb, mint az első.