Michelisz Norbert versenyistállót alapított

A M1RA már idén bajnokságot nyerne.

Az Indexen vezetett blogján jelentette be Michelisz Norbi, hogy versenymérnökének testvérével, Bári Dáviddal M1RA néven versenycsapatot alapított, amely két pilótával a TCR International Seriesben fog versenyezni. Tanácsadóként Bári Gergő is segíti majd a munkát.

Mivel a csapat egyik célja a magyar tehetségek támogatása, az egyik pilóta a jövő tehetségeként emlegetett Tassi Attila, a másik a 2016-os olasz túraautós bajnok, Roberto Colciago. Nem meglepő módon Honda Civic Type-R-rel állnak rajthoz.

A M1RA (ejtsd: Mira) neve úgy jött, hogy szeretnének Magyarország első számú versenycsapata lenni, a Michelisz Racing rövidítéseként is lehet értelmezni, a Mira több nyelven is pozitív jelentésű (olaszul cél, spanyolul látvány, oroszul béke), és Micheliszék születendő kislányát is Mirának hívják majd.

(Fotó: Gaál Lacó/M1RA)

Legfrissebb

Autó-motor

Hervasztó látvány a telepről, ahol a Volkswagen tárolja a dízelbotrány miatt visszahívott autóit

Ma

Egy kicsit összeszorul a szívünk. :(

Kult & Szórakozás

Húzós előzetest kapott Luc Besson új sci-fije

Ma

Új trailer érkezett a Valerian és az ezer bolygó városához, méghozzá elég látványos fajta, amiből egyelőre csak az derül ki, hogy a CGI-mesterek erősen megizzadtak a melóban, de remélhetőleg csak segítettek Bessonnak egy nagy sci-fi visszatérésben. Július 21-én lesz látható a film a magyar mozikban.

Sport

Az "Isten keze"-gól, amitől most Maradona jobbnak tartja magát Messinél

Ma

Mondják, a nosztalgia felmelegít. Nekünk sincs más célunk a sorozatunk, a Re-Player update-elésével, mint egy csipetnyi borzongást, egy leheletnyi sóhajt, vagy épp némi nevetést csempészni a szürke, munkás hétköznapokba. Most a futballtörténelem egyik leghíresebb, leghírhedtebb gólját, az 1986-os vébén szerzett Maradona-találatot mutatjuk meg újra. Azt, amelyiket kézzel szerzett; az "Isten kezével".

Életmód

Megmagyarázták, miért szeretsz összebújni a csajoddal

Ma

Azért jó a tudomány, mert egy csomó olyan kérdésre ad egzakt választ, amire sokszor csak annyit vágunk rá, hogy "mert abból egy őrült jó szex jöhet össze".

#Napunk

Megzabáljuk, olyan aranyos a kislány, aki robotnak hisz egy kidobott bojlert

Ma

És teljesen rajong érte. 24 nagyon cuki másodperc jön az életedben.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon