Schumacher fia apja nyomdokaiba léphet

Mick egy Ferrarihoz közeli csapatba szerződhet.

Mick Schumacher, a német legenda 16 éves fia úgy néz ki, hogy leszerződött egy olyan csapattal, akik a Ferrari junior csapatának számítanak. A tinédzser még csak idén debütált a német F4 sorozatban, a holland Van Amersfoort csapatnak szerezve jó eredményeket.

A Kolner Express magazin azonban a napokban hozta nyilvánosságra, hogy a következő évben Schumacher már az olasz bajnokságban szeretne versenyezni, így managere Sabine Kehm (aki az apja managere is volt) máris tárgyalásokat folytat a Premával.

A Prema egy olasz csapat, amit a Ferrari előszobájának is neveznek, ahová ha Mick leszerződne, egyértelműen a Forma-1-es Ferrari csapatig vezetne az út.

„Január elején fogunk találkozni Sabine-nal, akivel megbeszéljük a részleteket” – nyilatkozta a csapat alapítója, Angelo Rosin.

A cikkben az is olvasható, hogy a Prema a német szériában is hajlandó lenne ülést adni a német legenda fiának, aki azonban a német szériában inkább a Van Amersfoorttal versenyez, valamint nagybátyja, Ralf Schumacher csapatát is fontolgatja. A végső döntöst azonban Sabine Kehm hozhatja meg, aki valószínűleg a Ferrari felé vezető utat fogja választani a Mick apjának a sikerei miatt.

 

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon