Adunk pár tippet, ha idén végre új szintre emelnéd a párkapcsolatod

Előbb vagy utóbb szinte minden kapcsolatban eljön az a pont, amikor a két fél úgy érzi, ideje lenne még szorosabbá fűzni a köteléket. Elvégre csak így derülhet ki, hogy van-e ennek az egésznek jövője, vagy örökre megreked egy bizonyos szinten. Ha úgy érzed, hogy az idei évben ideje lenne egy kicsit komolyabbá tenni a dolgokat, akkor érdemes megfontolnod az alábbiakat.

Az már önmagában egy nagy lépés, ha megérett benned az elhatározás, hogy elköteleznéd magad valaki felé. A szándék tehát már adott, csak nem vagy teljesen biztos benne, hogyan is kellene nekikezdeni ennek a folyamatnak. Máris segítünk.

Ismerd meg a családját

Ha igazán komoly kapcsolatban vagy valakivel, akkor az illető családjával is kapcsolatba kerülsz, ezt nem lehet kikerülni. Ha pedig megismered a párod családját, azáltal őt magát is jobban megismerheted, megtudhatsz róla egy csomó új dolgot. Érdemes minél jobb viszonyt kialakítani a partnered szüleivel, testvéreivel, hiszen ezáltal hozzá is sokkal közelebb kerülhetsz.

Költözzetek össze

A közmondás szerint lakva ismerszik meg az ember, éppen ezért nem árt összeköltözni, ha szeretnétek kideríteni, hogy tényleg egymásnak teremtett-e titeket az ég. Egy bérelt pici lakás is tökéletesen megteszi, 1-2 év együttélés már elég lehet arra, hogy egészen új perspektívából ismerd meg a párod. Ha erre még nem állsz készen, legalább másoltass neki egy kulcsot a sajátodhoz, ezzel is kimutathatod az elköteleződésed, amíg nem érik meg a kapcsolat arra, hogy együtt éljetek.

Utazzatok együtt

A közös utazgatás egy nagyszerű módja annak, hogy kettesben fedezzétek fel a világot, közösen tapasztaljátok meg az életet egy új szinten. Attól kezdve, hogy meg kell egyeznetek az úti célon, a közös programokon át a komfortzónából való kilépésig minden azt fogja elősegíteni, hogy erősebbé váljon a kapcsolat. Egy romantikus kiruccanás igencsak ideális módja annak, hogy figyelmet szentelj a másiknak.

Spóroljatok közösen

Ez talán egy kicsit meglepően hangzik, de azáltal is szorosabbá válhat a kapcsolatotok, ha közös célokra együttes erővel spóroltok. Akár közös számlára gyűjtögettek, akár külön-külön, a lényeg hogy legyenek közös célok, amelyeket elérve közelebb kerültök egymáshoz.

Tedd fel a nagy kérdést

Ha már évek óta együtt vagytok, megismerted a családját is, és egészen biztos vagy benne, hogy megtaláltad az igazit, akkor talán eljött az ideje a lánykérésnek. Ennél hatásosabban nem is tudnád kifejezni, hogy készen vagy elkötelezni magad iránta.

Végeredményben akár mostanában kezdtetek randizgatni, akár együtt vagytok már évek óta, a kapcsolat új szintre emelése mindenképpen izgalmas dolog, addig azonban nem kell félni tőle, amíg nyíltan meg tudjátok beszélni a közös ügyeket. A fenti tippek pedig segíthetnek abban, hogy még több tapasztalatot gyűjthess, és közelebb kerülhess ahhoz, akit szeretsz.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon