Öltözz úgy, mint Jude Law!

Jude Law a ’90-es évek elején tűnt fel először a mozivásznon, de neve igazán csak az elmúlt tíz évben vált ismertté. Ez az idő is elegendő volt azonban ahhoz, hogy megismerjük és megkedveljük Mr. Law öltözködését, mely alapján kijelenthetjük, ha stílusról van szó, Jude Law nem egy másodhegedűs John Watson, hanem maga Sherlock Holmes.

Szereti a klasszikusokat

Jude Law a hétköznapokban szeret klasszikusokat viselni. Minden sallangtól mentesen, egyszerű alapdarabokból építette fel ruhatárát, alapszíneket használ, és kerüli a feltűnést. A képen látható farmer összeállítása is egyszerűsége miatt szolgáltat számunkra pozitív példát. Vannak napok, amikor a férfinak nincs kedve, esetleg ideje azon gondolkozni, mit is vegyen fel. Ekkor nyugodtan kijátszhatjuk a „férfi vagyok, nem kell mindig kiöltöznöm” kártyát, kapjunk fel egy kopott farmert, egy kék pólót, rá pedig az imádott farmerdzsekinket. A tökéletes és férfias megjelenés eléréséhez olykor elég három ruhadarab és két perc.

Topman Acid Wash Blue Denim Western Jacket 45 GBP / Zara T-Shirt With Breast Pocket 5.995 Ft / Zara Skinny Jeans With Pendant 13.995 Ft / Zara Combined Fringed Shoe 25.995 Ft

London és a Soho

Soho London egy kicsiny városrésze, mégis benne van a világváros összes zamata. Szó szerint, a néhány utcából álló negyed ugyanis tele van éttermekkel és különböző szórakozóhelyekkel, ahol bizony nem ritkán hírességek is megjelennek. Többek közt Jude Law is, aki ezúttal is a megfelelő módon definiálta önmagát öltözködésében. Egy party negyedbe az ember nem öltözik ki, csak amennyire éppen szükséges. A bőrkabát alapdarab, Jude Law aktuális összeállításában azonban főszerepet kapott. A ruhadarabok oly módon vannak összeállítva, hogy bár tökéletes összhang áll fent köztük, tekintetünket mégis minden a kabátra irányítja.

Diesel Leather Bobmber Jacket 739.28 Euro / Topman Black V-Neck Jumper 22 GBP / Topman Monkee Genes Skinny Chinos 60 GBP / Ted Baker Enapay Chelsea Boots 142.17 Euro

Bakancsban és kalapban a vörös szőnyegen

Míg hétköznapjaiban kerüli a feltűnést, Jude Law vörös szőnyeges megjelenései sokszor és sok tekintetben szakítanak a hagyományokkal. Előfordult, hogy a nyakkendőt egy lazán megkötött kasmír sállal helyettesítette, fehér ing helyett egy környakú fehér pólót vett a zakó alá, és számtalanszor használ meglepő, majdhogynem harsány kiegészítőket. Utóbbit példázza egy premieren készült képünk, ahol jól szabott öltönyéhez fűzős bakancsot húzott fel, de ami ennél is szembeszökőbb, az a bizonyos fekete kalap. Úgy fest, ha eseményről van szó, a színész nem fél rögtön karakterbe bújni, és teszi mindezt úgy, hogy megjelenése egy percig sem hiteltelen, sőt, kifejezetten meggyőző.

Topman Brown Heritage Suit 180 GBP / Topman Black Wide Brim Fedora Hat 20 GBP / Asos Slim Tie 8.53 Euro

Sorozatunkban szakértő szemmel vizsgáljuk az arra érdemesek szereléseit. Clooney-ért, Beckhamért és a többiekért ide kattints!

 

 

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon