Pár kolbász, egy serpenyő, egy újfajta megközelítés, és máris új, de fenséges oldaláról mutatkozik be egy közkedvelt finomság.

Mindig szeretünk új dolgokat tanulni, főleg ha annak van is valami haszna. A jutalom ebben az esetben azonnali, hiszen a finom sült kolbász remek dolog, főleg akkor, ha egy finom pohár sörrel társítjuk. Nem fogyókúrás fogás, ez tény, de nem lehet mindig búzacsírát enni kölessel! A trükk a következő: egy serpenyőben a hazai háztartásokban gyakran alkalmazott olaj helyett kevés vajon pirítsuk körbe a kolbászokat. Közepes hőfokon sütve egészen más eredményt kapunk majd mintha olajon sütnénk, vagy ahogyan a lacikonyhákban, büfékben dívik: több liter olajban megfürdetve készítenénk el. A külső rész így finom ropogós, a belső része pedig szaftos lesz. Dobhatunk mellé friss kakukkfüvet és egy-két gerezd fokhagymát. (Ugye senki sem felejtette el, hogyan lehet a leggyorsabban fokhagymát pucolni?) Pár perc a serpenyőben és készen is van a finom, ropogós, szaftos kolbász!

Tovább a Hatékonyha sorozathoz hasonló, észbontóan zseniális trükkjeinkért. Kiderült, hogy rosszul pucoltunk főtt tojást és hagymát, rosszul főztünk tésztát meg rizst, a főtt krumplival sem megfelelően bántunk, és már azt is tudjuk, hogyan lehet a leghatékonyabban fokhagymát pucolni!

Lehet, hogy egy cég éppen téged keres. Hagyd, hogy megtaláljon! Töltsd ki Jobline profilod vagy töltsd fel önéletrajzodat, és nyerj! Részletekért kattints ide>> (X)