Hét dolog, amiről a nők azt hiszik, vonzó a férfiaknak, és nem is tévedhetnének nagyobbat

Akkor most tegye fel a kezét minden férfiolvasónk, aki szerint szexi a kétcentis, strasszos műköröm. És ez csak egy a hétből.

1: Tetovált és rajzolt szemöldök 

Ha úgy vesszük, kronológiai oka van, amiért a szemöldökökkel kezdjük a sort, ugyanis emiatt a negyven rémálom-szemöldök miatt indult el szerkesztőségen belül a csetlavina arról, hogy mik azok a dolgok, amiket nők a saját szebbé tételük érdekében tesznek, ellenben a férfiak fénysebességgel rohannak el tőlük. Előbb értjük meg Hawking mindenség-elméletét, mint azt, hogy miért akar egy nő örök életére McDonalds-os vonalban felívelő szemöldököt magára tetoválni, hogy onnantól a hátralévő életét csodálkozó arckifejezésbe meredve töltse. Szerintünk magasan a tetovált szemöldök a legrosszabb a témában; az irreverzibilis beavatkozás mellett viszont ugyanolyan visszataszítóak a ceruzával húzott vonalak a leborotvált szemöldök helyére, és a festett, színes szemöldökökről meg már ne is beszéljünk. Tetovált és rajzolt szemöldökű hölgyek: nem tudjuk, kinek szeretnétek tetszeni ezzel, de teljes bizonyossággal állíthatjuk, hogy a legtöbb férfi szemében rettentő taszító a dolog.

2: Műköröm 

Csajok, tudjátok, mit fog fel egy férfi a műkörömből? Nem, nem azt, hogy milyen kombinált, strasszos díszítés van a porcelán mintára applikálva, hanem azt, hogy rohadt ijesztőek és visszataszítóak ezek a hosszú, természetellenes karmok. A többcentis, vastag és hegyes műkörömiszonyatokat meglátva a férfiak száztíz százaléka nem vágyakozik rá, hogy a testéhez érj velük. Persze tudjuk, hogy vannak nagyon szolid műkörmök is, amiknél észrevehetetlen, hogy nem valódi; ezekkel az elegáns extrákkal nincs baj, mi a túlzó zselémonstrumokról beszélünk, amitől a nő nem tudja megnyomni a leszállásjelző gombot a buszon (és amiről a férfi kábé első gondolata az, hogy ezekkel a karmok szétszabdalnák a bőrt a farkán). Lehet, hogy neked tetszik és a körmösödnek is, meg a barátnődnek, juppíí, de azt tudd, hogy egy jó ízlésű férfiember szemében abszolúte nem szexi, hanem förtelmes a műköröm.

3:  Magassarkú, amiben nem tud járni a delikvens

Ne kerteljünk: ha egy nő magassarkút vesz fel, szexi akar lenni benne. Ez nem kérdés. Viszont rengetegen nem sajátították el, hogyan is kell jobb lábat a bal után tenni a fuck-me-heels-ekben, így a végeredmény az áhított szexiség helyett nevetséges és nagyon gáz lesz.

4: Elcseszett tetkók

Az még oké, ha a lánynak tizenhat évesen volt egy rossz napja és anyu sem figyelt oda, mikor sutyiba' elment virágot tetováltatni a boka fölé – habár nem tudunk a környezetünkben egy férfira sem rábökni, aki vonzónak találná ezt. (Szó ne érje a ház elejét: férfiak is ugyanúgy elkövetnek borzalmakat magukon, csak az szintén megér majd egy másik cikket.) A fenék fölötti vonalkód, közismertebb nevén ribancrendszám esetében viszont nagyon rendben kell lennie a csomag maradék részének ahhoz, hogy erről el lehessen feledkezni. Szóval jobb megelőzni a bajt és egyszerűen kihagyni ezt a gyászt. Ezeknek a tetkóknak ugyanis nincs semmilyen személyes vonatkozása, jelentéstartománya, története; az elkövető hölgyek ergo azért csinálják, mert tetszeni szeretnének vele. Sajnos megint van egy rossz hírünk: a szexiség ellentétei ezek a tetkók.

5: Szexinek szánt 36-os ruha a 42-es testre 

Hölgyek: az, hogy bele tudjátok passzírozni magatokat egy ruhába, rohadtul nem azt jelenti, hogy ez a valódi méreteteket tükrözné. Lehet, hogy lélektanilag rossz elfogadni, hogy az emberre nem megy már rá a 36-os póló, csak a negyvenes; de az még sokkal rosszabb, ha ezt teljesen letagadva mégis beleerőlteti magát a sztreccstopba a szexiség jegyében és a végén úgy fest, mint egy Michelin-baba. A pólóból kilógnak a hurkák, a farmerból kilátszik a fenékvájat, a combon úgy feszül pattanásig a varrás, hogy az ember végig azon izgul, hogy ne most reccsenjen szét, na meg a hónaljnál háromszoros reflektorfénybe kerül a hónaljháj – és most csak a legáltalánosabb következményeit mondtuk el a túl kicsi ruháknak. Egyszóval: attól, hogy valami szűk, nem feltétlenül szexi. Sőt.

6: Túltolt szolárium 

A normális barnasággal semmi baj sincs, de nagyon sokan addig nyomatják a szolit, amíg a végeredmény már nem az áhított csokoládébarnaság, hanem inkább narancssárgára emlékeztet. Nem vonzó, hogy finoman fogalmazzunk: tudni kell időben leállni a műbarnulással is!

7: Szájfeltöltés

Végül nem tudjuk, hogy a történelemben melyik agyonplasztikázott cicababához kötődik a szájfeltöltés és a kacsacsőrű emlősbe hajló evolúció, de szívesen időutaznánk egyet, hogy időben meggátoljuk a förtelem elterjedését. Nem szép, nem szexi, nem erotikus, ellenben undorító, mesterséges és el sem tudjuk gondolni, kinek tetszik ez a beépített csücsörítés, amivel az arckifejezés intelligenciahányadosa szolid Mariana-árok mélységet ugrik. Fogalmunk sincs, van-e olyan férfi a földön, aki ezt szexinek találja, a mi képzelőerőnket meghaladja ez. Brrrr.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon