Szereti a klasszikusokat

Jude Law a hétköznapokban szeret klasszikusokat viselni. Minden sallangtól mentesen, egyszerű alapdarabokból építette fel ruhatárát, alapszíneket használ, és kerüli a feltűnést. A képen látható farmer összeállítása is egyszerűsége miatt szolgáltat számunkra pozitív példát. Vannak napok, amikor a férfinak nincs kedve, esetleg ideje azon gondolkozni, mit is vegyen fel. Ekkor nyugodtan kijátszhatjuk a „férfi vagyok, nem kell mindig kiöltöznöm” kártyát, kapjunk fel egy kopott farmert, egy kék pólót, rá pedig az imádott farmerdzsekinket. A tökéletes és férfias megjelenés eléréséhez olykor elég három ruhadarab és két perc.

Topman Acid Wash Blue Denim Western Jacket 45 GBP / Zara T-Shirt With Breast Pocket 5.995 Ft / Zara Skinny Jeans With Pendant 13.995 Ft / Zara Combined Fringed Shoe 25.995 Ft

London és a Soho

Soho London egy kicsiny városrésze, mégis benne van a világváros összes zamata. Szó szerint, a néhány utcából álló negyed ugyanis tele van éttermekkel és különböző szórakozóhelyekkel, ahol bizony nem ritkán hírességek is megjelennek. Többek közt Jude Law is, aki ezúttal is a megfelelő módon definiálta önmagát öltözködésében. Egy party negyedbe az ember nem öltözik ki, csak amennyire éppen szükséges. A bőrkabát alapdarab, Jude Law aktuális összeállításában azonban főszerepet kapott. A ruhadarabok oly módon vannak összeállítva, hogy bár tökéletes összhang áll fent köztük, tekintetünket mégis minden a kabátra irányítja.

Diesel Leather Bobmber Jacket 739.28 Euro / Topman Black V-Neck Jumper 22 GBP / Topman Monkee Genes Skinny Chinos 60 GBP / Ted Baker Enapay Chelsea Boots 142.17 Euro

Bakancsban és kalapban a vörös szőnyegen

Míg hétköznapjaiban kerüli a feltűnést, Jude Law vörös szőnyeges megjelenései sokszor és sok tekintetben szakítanak a hagyományokkal. Előfordult, hogy a nyakkendőt egy lazán megkötött kasmír sállal helyettesítette, fehér ing helyett egy környakú fehér pólót vett a zakó alá, és számtalanszor használ meglepő, majdhogynem harsány kiegészítőket. Utóbbit példázza egy premieren készült képünk, ahol jól szabott öltönyéhez fűzős bakancsot húzott fel, de ami ennél is szembeszökőbb, az a bizonyos fekete kalap. Úgy fest, ha eseményről van szó, a színész nem fél rögtön karakterbe bújni, és teszi mindezt úgy, hogy megjelenése egy percig sem hiteltelen, sőt, kifejezetten meggyőző.

Topman Brown Heritage Suit 180 GBP / Topman Black Wide Brim Fedora Hat 20 GBP / Asos Slim Tie 8.53 Euro

Sorozatunkban szakértő szemmel vizsgáljuk az arra érdemesek szereléseit. Clooney-ért, Beckhamért és a többiekért ide kattints!