Azért egy BL-kör, pláne egy ilyen BL-kör után nem annyira tudunk ráizgulni az Európa-ligára, noha ott is akadnak azért jó kis csapatok. Például a Tottenham vagy az Inter. Úgyhogy arra gondoltuk, tegyük izgalmasabbá a teljes érdektelenségbe fulladó második számú sorozatot. Fogadjunk a meccsekre!

Miután a BL-fordulóban is mutattunk egy-egy nyerő kombót, talán most is érdemes elgondolkodni, hogy te is megjátszod-e ezt a szelvényt.

A Steaua eleve Bajnokok Ligája-szintű csapat, a román válogatott gerincét is ők adják, az előző három hazai meccsén 13 gólt lőtt (az El-ben az Aalborgnak hatot!), abszolút esélyes a Rio Ave ellen. A portugál kiscsapat jelenléte amúgy is meglepő, nem ez a komfortos közege, inkább a bajnoki tabella vége. Bár most még elég jól áll. A Dinamo Kijev és az Aalborg is elverte, gólt sem lőtt még. Fix 1.

Az Inter és a St-Étienne is veretlenül, kapott gól nélkül áll a két csoportforduló után, csakhogy amíg az olaszok kétszer nyertek, addig a franciák nem lőttek gólt. A két 0–0 arra utal, hogy remek a zöldek védelme, ám a Ligue 1-ben tíz meccsen tíz gólt azért benyeltek. Szóval jön az újabb Inter-siker, noha hátul akad pár sérült, Campagnaro, Jonathan és D'Ambosio sem játszhat.

A Tottenhamnek meg az első, legalábbis illene, elvileg nincs egy súlycsoportban a Tripolisszal, az eredmények azonban egyelőre mást mutatnak. Az Aszterasz ikszelt a Besiktas pályáján, majd lenyomta a Partizant, miközben a londoniak csak egy-egy pontot szereztek ezeken a meccseken. Mondjuk ha Pochettino nem a tartalékjait játszatná, akkor sima ügy lenne, így nyögvenyelősebb lesz. De meglesz.

El-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint háromszoros pénz!

(Fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Megvan a Liverpool új edzője

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés