Ismét égre írt üzenettel jelentkezett a Manchester United  egyik szurkolói csoportja. Még márciusban egy másik társaság David Moyest akarta ilyen módon eltávolítani a Man. United éléről (Wrong One – Moyes out szöveggel), most korábbi kedvencüket szeretnék újra vörösben látni.

Ebből kitalálható, hogy a célszemély ezúttal Cristiano Ronaldo volt. A Real Madrid a Villarreal otthonában lépett pályára szombaton és aratott kétgólos győzelmet többek között a 2003 és 2009 közötti MU-alkalmazott portugál találatának köszönhetően.

(Fotó: Daily Mail)

A meccs alatt érkezett meg az El Madrigal stadion légterébe az a repülő, amely a United Reel által készített „Come Home Ronaldo” feliratú drapit húzta maga után. A szurkolói csoport „magára vállalta” az akciót hivatalos Twitter-oldalán: a bevetés előtt képet posztolt az előkészületekről, illetve a közleményből kiderült, hogy emberként és játékosként is imádják a kétszeres aranylabdást és a maguk részéről mindent elkövetnek, hogy visszatérjen a klubhoz. Ronaldo amúgy nem vette észre a neki szánt üzenetet.

A dolog egyébként nem teljesen reménytelen, mert Louis Van Gaal MU-menedzser kijelentette, hogy szívesen látná a gólgépet a csapatában (ki nem?) CR négy éve 80 millió fontért igazolt Madridba.

Ronaldóékra már nem, de a vasárnapi spanyol meccsekre még fogadhatsz!

(Fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Divízió I/A-világbajnok a magyar hokiválogatott, feljutott az elitbe

Találtunk egy álomszép dán úszónőt

További cikkeink a témában