A nyári sikeres vébéfogadások után ismét felvesszük a kesztyűt Oszibátyámmal, és szeptembertől biza fogadunk a Bajnokok Ligájára. Tippek, tőlünk, igazi veteránoktól, akik már egy hónapot intenzíven végigfogadtak, és néha egész szép találatokat húztak be.

Ezen a héten a BL és az El utolsó selejtezőkörének örülhetnek a focibarátok, az első mérkőzéseket rendezik a csoportkörbe jutásért, és vannak elég izgalmas párosítások. A helyzet az, hogy én mindig kerestem a váratlant, az izgalmasabb, dörzsis meccseket, ahol nem biztos, hogy a papírforma jön össze, cserébe viszont masszív oddsokkal kínálnak minket az irodák.

Lássunk hat meccset, amit persze nem tiszta kombóban, hanem mondjuk 3/6-os verzióban kapnánk össze, mert igazán fenséges lenne, ha mind a hat összejönne, de erre azért kevés az esély. Így már három találattal lehet nyerni.

Kis pénzzel nagy lóvé, nézzük a meglepetés-esélyes meccseket, különösebb indoklás nélkül:

Így néz ki a 3/6-os fogadás az oldalon, és ennyit nyerhetsz 1000 Ft-tal:

Aki ezt a hatost meglöki, az nagyon szép összeget tehet el zsebre. Na, megjött a kedved? Akkor irány a Tippmixpro, húzd be a meccseket velünk, és akasszuk ki a pénztárost a Csalogány utcában.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ancelotti szerint Xavi helyesen döntött

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés