Schalke–Hoffenheim

Tipp: hazai – TippmixPro: 1.80
Fogadási határidő: március 8., szombat, 15:30

Borzasztó lehet hat gólt kapni hazai pályán, és idegenben beszedni ötöt sem kellemes, ám mindez egy héten belül maga a pokol, tán még rosszabb, mint végignézni egy magyar válogatott meccset. A Schalke épp egy ilyen héten van túl (kivéve a magyar-meccs, azt aligha látták, talán Szalai se), a Real Madrid 6–1-re nyert a Veltins-Arenában, majd a Bayern rúgott ötöt a királykékeknek Münchenben.

Most egy tizenegy góllal megterhelt zsákot cipelve kellene megmászni egy jóval kisebb hegyet, sőt a két csúcshoz képest egy dombocskát, a Hoffenheimet. Hazai pályán. Most kiderül, igaz-e a sokszor hallott, Hegyeshalmon innen olyan misztikusnak tűnő duma, miszerint arrafelé, nyugatabbra már az öltözőben elfelejtik a kudarcot, előrenéznek, vérprofik, javítanak, már másnap olyan a hangulat, mintha semmi se történt volna. Két meccsen tizenegy gól. Volt mit feldolgozni.

Ráadásul az a Hoffenheim érkezik 8-án Gelsenkirchenbe, amely lassan elfelejti, milyen is kikapni (bár ők ugye már az meccs után...), öt forduló óta veretlen, otthon három meccset nyert, idegenben kétszer ikszelt. A Freiburg és 'Gladbach viszont nem a Schalke, ráadásul a sinsheimi kék-fehérek december eleje óta nem győztek vendégként. Mondjuk akkor a Schalkét is elkapták a saját pályáján a kupában. A bajnokságban viszont 2011-ben nyertek utoljára Gelsenkirchenben, azóta kétszer kaptak három gólt.

A három most nem garantált, Draxlerék örülnek, ha valahogy nyernek, a Hoffe meg jó passzban van. De a 7–2–2-es mérleg és a százmillióval értékesebb játékoskeret azért kötelez. A 04-ből Papadopulosz eltiltás, Santana, Aogo, Ucsida, Clemens, Farfán és Kirchhoff sérülés miatt nem áll Keller mester rendelkezésére. A TSG csak Abrahamot nélkülözi majd.

Sok minden a Schalke ellen szól, de azt gondolom, felállnak a két brutál nagy parasztlengő után, és lenyomják a Hoffenheimet. Azért egy Boateng, Draxler, Meyer, Huntelaar támadósor csak megszólal újra.

VfB Stuttgart–Braunschweig

Tipp: hazai – TippmixPro: 1.65
Fogadási határidő: március 8., szombat, 15:30

Mivel önmagában egy Schalke-siker nem fizet olyan eszeveszetten, csapd mellé a Stuttgart sikerét, otthon csak nyer a VfB az utolsó ellen.

Szerinted is nyer a Schalke és a Stuttgart? És fogadnál is rá? Ne habozz, irány a TippmixPro!

Olvass el mindent a Mesternégyes játékról, és nyerj két jegyet a Bayern München–Borussia Dortmund, az Internazionale–Napoli vagy a Barcelona–Atlético Madrid csúcsmeccsre!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Már 11 ezer Bayern-drukker írta alá a Tuchel maradását kérő petíciót

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés