Betyáros ajánlat

Ha igazi magyar betyár vagy, aki nagy kanállal eszi az Erős Pistát, akkor nem csak a tuti meccsekre csúszol rá, hanem bizony kockáztatsz is. Mert mi is a betyáros ajánlat? Minimum kétszeres szorzós kimenetel – vállalható és indokolható rizikó, ami önmagában is jó pénzt hozhat, egy laza kombóhoz csatolva pedig igazán szép summát eredményezhet.

1. Görögország–Dél-Korea – Tipp: hazai; odds: 2.05

Ennél olcsóbban nem is nyerhetnénk nagyot? Ezt talán túlzás, mert hiba lenne Dél-Koreát ilyen könnyen elintézni, ám az kétségtelen, hogy a görögök otthon tényleg bárkit le tudnak győzni, az ázsiaiaknál sokkal erősebb válogatottakat is. A legutóbb négy hazai meccsükön egyaránt nyertek Szamaraszék, és az mind vb-selejtező volt. 2012 júniusában kaptak ki legutóbb saját szurkolók előtt, azóta kétszer ikszeltek, a több meccset behúzták. Mindkét csapat a világbajnokságra készül, ebből a szempontból nem lesz tartalékolás, kísérletezés.

2. Mönchengladbach–Augsburg – Tipp: döntetlen; odds: 3.30

Mielőtt ész nélkül, örömködve rohannánk rá a kézenfekvőnek tűnő Gladbach-sikerre, azt jó tudni, hogy ritka randa gödörbe pottyantak Ter Stegenék. Idén még nem nyert meccset az ősz meglepetéscsapata (pedig otthon megnyerték az első nyolc meccsüket), így aztán szépen csúszik vissza a középmezőnybe. Nem úgy az Augsburg, amely csak nem akar kiesni, sőt, most már közelebb van Európához, mint a kieséshez. Idegenben meglepően jó Markus Weinzierl együttese, az előző hat vendégmeccsen mindig szerzett pontot. Most is fog, főleg, hogy a Mönchengladbach két stabil kezdő középpályása (Kramer, Xhaka) is eltiltását tölti, a nyáron Barcelonába igazoló Ter Stegen pedig lesérült.

Player-szelvény

Meccs – tipp – szorzó

Tét: 1000 Ft – nyeremény: 7988 Ft

*Betyárszelvény

A múlt héten is megverettem a Kecskemétet, akkor nem jött be, elhozták a lilák a három pontot Kövesdről. Most viszont a dobogóra joggal hajtó DVTK látogat a sóstói stadionba, és azt gondolom, az egykori KTE-edző, Tomiszlav Szivics vezette diósgyőriek sokkal jobbak, nyerni fognak Kecskeméten. A DVTK tíz emberrel is képes volt kiharcolni egy ikszet az éllovas Debrecen ellen, teljes létszámmal begyűrik Futácsék a szedett-vedett alföldieket. Abdouraman nem játszhat eltiltás miatt, ám elég bő lett a Diósgyőr kerete, tudják pótolni. Eddig egyszer kapott idegenben a borsodi együttes.

Ha bevállalod, 21 051 forintra nőhet a nyereményed.

Te is így érzed? Akkor irány fogadni a Tippmixpróra!

*Ha a fenti három eseményhez hozzácsapod a betyáros ajánlatunkat, jó néhány ezressel meg tudod dobni a nyereményed. Feltéve, ha vagy annyira betyár, hogy bevállald.

Labdarúgás

Ferencváros–Haladás
Március 4., kedd
Ligakupa
TV: Sport 1, 17:45
Player-tipp: X
Fogadás az eseményre!

Magyarország–Finnország
Március 5., szerda
Felkészülési mérkőzés
TV: Sport 1, 17:00
Player-tipp: X
Fogadás az eseményre!

Spanyolország–Olaszország
Március 5., szerda
Felkészülési mérkőzés
TV: Sport 2, 22:00
Player-tipp: 1
Fogadás az eseményre!

Arsenal–Everton
Március 8., szombat
FA-kupa
TV: Sport 2, 13:45
Player-tipp: 1
Fogadás az eseményre!

Udinese–AC Milan
Március 8., szombat
Serie A
TV: DigiSport 1, 17:55
Player-tipp: X
Fogadás az eseményre!

DVSC-TEVA–Haladás
Március 9., vasárnap
NB I
TV: M1, 16:25
Player-tipp: 1
Fogadás az eseményre!

Kosárlabda

San Antonio Spurs–Miami Heat
Március 7., péntek
NBA
TV: Sport 1, 02:00
Player-tipp: 1
Fogadás az eseményre!

Múlt hét

A múlt heti kombóra igaz a vízilabda mondás: a kapufa az rossz lövés. Kapufánk volt, az első három meccs szépen jött, a Real, a Dortmund és a Tottenham is nyert, ám a Videoton nem volt képes legyőzni a megtépázott, legatyásodott Pécset. A két betyáros ajánlatból a Galata–Chelsea döntetlenje viszont 3,35-ös szorzóval jött, ha bevállaltad, már jó heted volt.

Olvass el mindent a Mesternégyes játékról, és nyerj két jegyet a Bayern München–Borussia Dortmund, az Internazionale–Napoli vagy a Barcelona–Atlético Madrid csúcsmeccsre!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A cipőkollekció, melyben kompromisszumok nélkül lehetsz szabad, egyedi és vagány

Menhelyről? Tenyésztőtől? Honnan legyen kutyád?

Nehéz jelzőt találni Sterling elrontott szabadrúgására

További cikkeink a témában