Hat évre ír alá a BL-győzteshez a világbajnokság egyik legjobbja és legszebb gólját szerzője, a kolumbiai csodagyerek, James Rodríguez.

A Real Madriddal kapcsolatban nincs jobban értesült újság, mint a Marca, sőt, a madridi lap kis túlzással olykor még a realosoknál is naprakészebb. Értesüléseik szerint 2020-ig ír alá a királyiakhoz a Monaco 22 éves középpályása, és ahogy azt már régóta rebesgetik, 80 millió euró érkezik érte cserébe. A Monaco ugyan elveszíti egyik legjobbját, aki a vébé legnagyobb felfedezettje volt, és a vébé legszebb gólját is szerezte, ám nem jár rosszul, hiszen potom 45 millióért igazolta tavaly Portóból.

Hámesz felkészült a váltásra, mit felkészült, egyenesen kiprovokálta: már a világbajnokság vége felé elmesélte, hogy minden vágya a Realban játszani, ez gyerekkori álma, majd a torna után házat keresett magának a spanyol fővárosban, és megkérte a Monacót, hogy ne kelljen játszania a felkészülési meccseken, nehogy megsérüljön. Ezek után már csak meg kellett egyeznie a két klubnak, meg persze menedzserének, Jorge Mendesnek is a blancókkal.

Mindkettő sikerrel járt, Rodríguez 7 millió eurót keres egy év alatt Madridban, és valóra válthatja álmát, a Real Madrid pedig Toni Kroos után újabb kiváló fiatalt szerződtetett. A L'Équipe értesülései szerint a Monaco Wesley Sneijdert igazolná le James pótlására.

(Forrás: Marca, fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

A Manchester City nem hibázik, átgázolt a Brightonon is

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés