Az NB I-re a legjobb fogadni, a mi kis rezervátumunkban sokkal jobban eligazodunk, mint bárhol máshol, talán még a bukiknál is. Úgyhogy gyere velünk, van egy jó ajánlatunk, amiből elviheted a csajod vacsorázni.

Na jó, nem mondom, hogy azonnal bele fogsz szeretni a kombóba, mert közel sem a papírforma ösvényén halad, ám az NB I-ben azért egy Honvéd még otthon sem mehet biztosra senki ellen. Sőt, kábé senki, talán csak most a Videoton.

Szóval a Pécs megy a Bozsikba, és minden jóslat szerint nem nyerni. A 3.85-ös szorzó legalábbis arra utal, nem várnak pécsi sikert, pedig Véber csapata egyre jobb, egyre markánsabb arcot mutat, egyáltalán nem esélytelen a Honvéd ellen. Azt a csapatot, mely nyerni tudott Debrecenben, és idegenben még veretlen, hiba lenne leírni. Pláne megveretni. A Honvéd ugyan otthon a Puskást és a Haladást is lenyomta, gólt sem kapott, de hát őket ki nem veri meg? A Pécs formája biztató, minden sorozatot figyelembe véve öt győzelem és egy iksz van mögöttük. Én arra számítok, elkapják a Honvédot Kőváriék.

A Haladást érintettem már, sok szót nem érdemel, el lesz verve a Groupamában, ahol eddig mindenki kikapott. A Haliból hiányzik a két focista, Radó (sérült) és Halmosi (eltiltott), így aztán átmennek rajtuk Doll fiai. Minden bizonnyal a hendikep is vállalható, Bödéék berámolnak 2–3 gólt.

NB I-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint ötszörös pénz is!

(Fotó: AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

A Manchester City nem hibázik, átgázolt a Brightonon is

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés