Kézen fogva andalogni sem rossz program a világ egyik legszebb fővárosának esti fényeiben, de sokkal nagyobb sportértéke van annak, ha különleges hangulatban, sokadmagaddal futsz ugyanott hat és fél, tizenként vagy huszonegy kilométert. A július 5-i Night Run Budapesten ki is próbálhatod.

Rajt a Batthyány térről, le a rakpartra, fel a várba, aztán távtól függően végig a Duna-parton akár az Árpád hídig és vissza – nem mindennapi lehetőség, épp ezért nagy kár lenne kihagynod. Ha még azt is hozzátesszük, hogy Simon Szimonetta sokszoros fitneszbajnokkal melegíthetsz be előtte, dj nyomja a ritmust, nagy eséllyel jó idő lesz, a drukkereid a Batthyány téri versenyközpontnál többször találkozhatnak veled, meg eleve mennyire menő dolog olyan szép helyeken futni este, ahova a turisták vagyonokért jönnek ámulni, akkor tényleg csak az lehet a kérdés, hol lehet nevezni.


Night Run 7 km nagyobb térképen való megjelenítése

Itt, június 27-éig, vagyis péntekig ráadásul még kedvezményesen nevezhetsz online, hogy július 5-én te is futhass. Ha pedig június 25-én, szerdán figyeled a Facebook-oldalukat, megtudhatod, hogyan lehet tiéd a száz darab, „igen kedvező” nevezés egyike. További infó a rendezvény oldalán, ha pedig megjött a kedved, nevezz máris.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Chloéval csápolnánk végig a Kylie Minogue-koncertet a Szigeten

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés