Egyesével fogadni meccsekre kevésbé fájdalmas és instant nyerést biztosít, egy meccsen izgulsz, utána járulhatsz is a pénztárhoz. Azonban nyilván jóval kevesebbet is lehet vele kaszálni, mint ha több eseményt is feltolnál a szelvényre – kivéve, ha mondjuk egy kosármeccsen X-re fogadsz és behúzol egy 13-as szorzót. Azért ez nem gyakori, szóval ha nagyot akarsz dobbantani, kötésben vagy kombinációban játssz. Hogy az mi? Elmondjuk.

Kötésben történő fogadás

Kötésben történő fogadás esetén egy fogadáson belül egyidejűleg két vagy több kimenetelre történik a fogadás. Ezzel a módszerrel viszonylag kisebb tét mellett is nagyobb nyeremény érhető el. A megfogadott nyereményszorzókat összeszorozva kapjuk meg az eredő oddsot, ami a téttel megszorozva megmutatja a várható nyereményt. A fogadás csak abban az esetben válik nyertessé, ha a fogadó minden megfogadott kimenetele bekövetkezik.

Kombinált fogadás

A kombinált fogadások is egyfajta kötésben történő játék, de annál összetettebb: több eseményt pakolsz be egy szelvénybe, ám nem kell, hogy mindet eltaláld, a rendszer megvariálja okosban. A kombinált fogadással megfogadható kombinációtípusok: Canadian, Goliath, Heinz, Lucky 15, Lucky 31, Lucky 63, Patent, Super Heinz, Trixie, Yankee.

Canadian

A Canadian 26 darab fogadás megtételét jelenti, a fogadó által kiválasztott 5 különböző sportesemény kimenetelére. A Canadian 10 db kettes kötésű, 10 db hármas kötésű, 5 db négyes kötésű és 1 db ötös kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

Goliath

A Goliath 247 db fogadás megtételét jelenti, a fogadó által választott 8 különböző sportesemény kimenetelére. A Goliath 28 db kettes kötésű, 56 db hármas kötésű, 70 db négyes kötésű, 56 db ötös kötésű, 28 db hatos kötésű, 8 db hetes kötésű és 1 db nyolcas kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

Heinz

A Heinz 57 darab fogadás megtételét jelenti a fogadó által választott 6 különböző sportesemény kimenetelére. A Heinz 15 db kettes kötésű, 20 db hármas kötésű, 15 db négyes kötésű, 6 db ötös kötésű és 1db hatos kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

Lucky 15

A Lucky 15 tizenöt darab fogadás megtételét jelenti, a fogadó által választott négy különböző sportesemény kimenetelére. Négy db önálló (egyes kötésű), 6 db kettes kötésű, 4 db hármas kötésű és 1 db négyes kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

Lucky 31

A Lucky 31 31 darab fogadás megtételét jelenti a fogadó által választott 5 különböző sportesemény kimenetelére. Öt db önálló (egyes kötésű), 10 db kettes kötésű, 10 db hármas kötésű, 5 db négyes kötésű és 1 db ötös kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

Lucky 63

A Lucky 63 63 darab fogadás megtételét jelenti a fogadó által választott 6 különböző sportesemény kimenetelére. Hat db önálló (egyes kötésű), 15 db kettes kötésű, 20 db hármas kötésű, 15 db négyes kötésű, 6 db ötös kötés és 1 db hatos kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

Patent

A Patent 7 darab fogadás megtételét jelenti, a fogadó által választott 3 különböző sportesemény kimenetelére. Három db önálló (egyes kötésű), 3 db kettes kötésű, és 1 db hármas kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

Super Heinz

A Super Heinz 120 darab fogadás megtételét jelenti, a fogadó által választott 7 különböző sportesemény kimenetelére. 21 db kettes kötésű, 35 db hármas kötésű, 35 db négyes kötésű, 21 db ötös kötésű, 7 db hatos kötésű és 1 db hetes kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

Trixie

A Trixie 4 darab fogadás megtételét jelenti a fogadó által választott 3 különböző sportesemény kimenetelére. Ez három db kettes kötésű, és 1 db hármas kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

Yankee

A Yankee 11 darab fogadás megtételét jelenti, a fogadó által választott 4 különböző sportesemény kimenetelére. A Yankee 6 db kettes kötésű, 4 db hármas kötésű és 1 db négyes kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

Próbáld ki élesben is a fentieket a TippmixPron!

(A szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt!)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A cipőkollekció, melyben kompromisszumok nélkül lehetsz szabad, egyedi és vagány

Menhelyről? Tenyésztőtől? Honnan legyen kutyád?

Leszimulálták Mike Tyson és Jake Paul meccsét, óriási KO lett a végeredmény

További cikkeink a témában