Mint arról már beszámoltunk, a Player a Szerencsejáték Zrt.-vel együttműködve most könnyen kijuttathat másodmagaddal a négy nagy bajnokság, a Premier League (már lezárult), Bundesliga, a Serie A és a Primera División egyik csúcsrangadójára. Ehhez nem kell mást tenned, mint ezen négy topliga csapatainak meccseire fogadni etaponként legalább 7500 Ft értékben a TippmixPro oldalon. Most pörög a müncheni csomag, hajts rá a Bayern–Dortmund meccsre!

Már tudod, hogyan töltheted fel a számlád, hogy egyáltalán el tudj indulni, elmeséltük lépésről lépésre, hogyan tudsz játszani, valamint segítettünk eligazodni a kombinációk, kötések világában is. Sőt, azt is elmondtuk, egy meccsel miként lehet nagyobbat szakítani, hogy tudsz többet kihozni egy tuti fix meccsből. Na de mi van, ha nyersz és igény lenne a pénzre? Ki kell venni. Így:

Hogyan tudok kifizetést kezdeményezni?

A bejelentkezést követően a "Számlám/Fogadásaim" menüponton belül a "Kifizetés” gomb a helyes irány, ott a kifizetendő összeg, illetve jelszó megadását követően lehet nyeremény kifizetést kezdeményezni banki átutalással.

Van kifizetési limit?

Igen, az bizony van. A „Nyereményegyenlegben” szereplő teljes összeg, vagy annak bármekkora része, de minimum 500 Ft utaltatható ki.

Vannak-e a kifizetésnek feltételei?

Mint szinte mindennek. Aki nem felel meg a regisztráció feltételeinek (azaz a fogadás megtételekor nem töltötte be 18. életévét, illetőleg nem rendelkezik magyarországi bankban vezetett forint alapú bankszámlával és magyarországi tartózkodási hellyel), illetve akinek valós adatai nem egyeznek meg a rendszerben tárolt (a regisztráció során megadott vagy később módosított) adataival, nyereményre nem jogosult. Így aztán az SzRt. simán visszadobhatja a nyeremény kifizetésére, átutalására irányuló igényedet. Figyelni kell.

Milyen kifizetési módok közül választhatok?

A nyeremények kifizetése csak és kizárólag magyarországi banknál vezetett forint alapú bankszámlaszámra kérhető átutalással. A viszont kifizetések díjmentesek.

Kifizetést kezdeményeztem, de meggondoltam magam. Mit tegyek?

Légy határozottabb kicsit! Na jó, van más megoldás is: a nyeremény kiutalásának kezdeményezését követően, ameddig a rendszerből nem indul el a kifizetésre váró összeg, addig a nyeremények kiutalása visszavonható a telefonos ügyfélszolgálaton.

Ha még nincs mit kivenni, ideje elkezdeni játszani, nem gondolod?

Ha ügyes vagy és kicsit szerencsésebb, akkor nem csak pénzt nyerhetsz, hanem komplett utazást Münchenbe, Milánóba vagy Barcelonába. Meccsnézéssel együtt!

(A szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt!)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A cipőkollekció, melyben kompromisszumok nélkül lehetsz szabad, egyedi és vagány

Menhelyről? Tenyésztőtől? Honnan legyen kutyád?

Leszimulálták Mike Tyson és Jake Paul meccsét, óriási KO lett a végeredmény

További cikkeink a témában