5 bizarr étterem, ahol jóval többet kapsz egy átlagos vacsoránál

Ha igazi gourmet vagy, imádod felfedezni az újabbnál újabb éttermeket, nyitott vagy az ízekre, meg néha a bizarr dolgokra, akkor ez a Te listád lesz, úgyhogy figyelj!

Ez az étterem a Taipeiben gyomorforgató módon kínál - vagy még inkább tálal - vacsorát. Már a környezet is rendhagyó: egész konkrétan wc-ken ülve kell elfogyasztani a menüt, az étterem maga pedig egy nagy fürdőszobának van berendezve.

De a legvadabb az egészben, hogy az ételeket wc alakú tálakban és tányérokban szolgálják fel.

Elég durván hangzik, fura érzés lehet az illemhelyből enni a vacsorát, de a Modern Toilet formabontó hely a javából.

A Ninja étterem New Yorkban nem nehéz kitalálni, hogy mitől különleges. Vacsora közben ugyanis kiképzett ninják szórják a trükköket és ijesztenek rá a nyugodt vacsorázókra.

A helyen a vendégek tényleg úgy érezhetik, mintha ninjás akciófilmben lennének. Az étteremben egyébként állítólag zseniális sushit és japán ételeket lehet kóstolni, de egy kis ugrálásért cserébe elég borsos összegeket elkérnek.

Az apró thai sziget, Koh Kood növény- és állatvilága már önmagában csodálatos, de az egészet egy különleges vacsora mellett is megismerhetjük. A Soneva Kiri - ami az egyik legizgalmasabb szálláshely a szigeten - egyedülálló Treepod vacsorát is kínál a vendégeknek. A trópusi erdőben eltöltött vacsora olyan, akár egy kalandfilmben. A paradicsomi helyen a táj és a vacsora mellett a pincérek akrobatikus felszolgálása a leglátványosabb, kb. egy kötéltánccal ér fel minden fogás szervírozása.

A Hajimében az egy dolog, hogy kiváló japán ételeket kapsz, az étterem mégis inkább a pincéreiről híres.

Pedig nem macsó olasz fickók, vagy nagymellű szőke bombázók szolgálják fel az ételeket...

hanem robotok!

A legdurvább, hogy ez nem egy sci-fi, vagy valami időutazás a jövőbe, hanem csak egy szimpla étterem Bangkokban, ahol a robotok amellett, hogy pazar minőségű szolgáltatást nyújtanak, nagyon szórakoztatóak is.

Az étterem tulajdonosa, Lapassarad Thanaphant egyébként több mint 1 millió dollárt költött a négy táncoló robotra.

Ha az összes full-extrás éttermet kipróbáltad a földön, akkor itt egy különleges élmény a levegőben.

Ebben az étteremben kb. 50 méteres magasságban kóstolhatsz drága borokat a gourmet vacsora mellé a barátaiddal. Majdnem annyira utópisztikusnak tűnhet, mint a Hajime, de a Dinner in the Sky-jal ez 100% valóság.

A vacsora 40 ezer dollárba kerül, és 21 barátoddal együtt tudod kiélvezni ezt a nem mindennapi vacsorát. A legjobb az egészben, hogy az étterem szinte bárhol a világon megcsinálja neked az álomvacsorát, csak a pénztárcád szabhat határt.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon