Eldobta az agyát a bácsi, amikor megtudta, mennyit ér a közel 60 éves Rolexe

57 éve ez a férfi megvette élete első és egyetlen Rolex óráját, amire akkoriban elverte több mint egy havi fizetését. Akkor még nem is sejthette mennyire meg fog térülni ez a befektetés.

Az Antiques Roadshow című brit televíziós műsorban tűnt fel az idős úriember, aki még a hatvanas években vette az órát, amikor katonaként Németországban állomásozott. Az őrmestere adta neki a tippet, hogy ruházzon be egy Rolexre, mert ezek a valaha készült legjobb órák. Az őrmester szíves ajánlását megfogadva, a mai áraknak megfelelően körülbelül 200 000 forintért vette a díszdobozos, GMT Master Modell Rolexet.

A tulajdonos nem csak az órát, de a dobozát, az összes papírt és még a nyugtát is megőrizte, ami jelentősen növelte az önmagában is ritkaságnak számító óra értékét. Mint kiderült az óra nemcsak hogy ritka, de ez a Rolex legelső GMT Master Modellje.

Így már nem is meglepő, hogy a szett mai értéke meghaladja a 20 millió forintot. A szerény reményekkel érkező bácsi el is érzékenyült az összeg hallatán.

Teljesen megértjük, piszok nagy mázlista az öreg!

(via TheLADbible)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon