Félig szuperjacht, félig versenycsónak ez az egészen lenyűgöző vízi járgány

Ha nem tudod eldönteni, hogy inkább egy páratlanul kényelmes jachtot, vagy inkább egy brutálisan gyors motorcsónakot szeretnél jobban, akkor most jó hírünk van számodra. Nem is kell választanod, lehet egyszerre mindkettő!

A Superfly GT 42 egy egészen új és végtelenül vagány jármű, amivel felfedezheted a tengereket. A karcsú és letisztult vonalakért a Red Yacht Design felel, ám a kivitelezésről már egy svéd cég, a Flying Flipper gondoskodik.

A megnyerő és abszolút modern külső kifinomult és kényelmes belső tereket rejt, például egy tágas nappalit, egy fürdőszobát, valamint egy tulajdonosi kabint hatalmas ággyal. Persze a vendégeknek is jut külön lakrész, na meg egy csomó tárolóhely a tengeri utazgatás kellékeinek.

A fedélzeten egy U-alakú kanapé és egy futurisztikus cockpit található, na meg egy visszahúzható, üveg keménytető. Ami a meghajtását illeti, igen sokféle opció közül lehet válogatni, beleértve egy hibrid rendszert is. Ha a legerősebbet választod, akkor bizony 1881 lóerő áll majd a rendelkezésedre, ami 65 csomós sebességgel repíti a hajót, amelyből minden évben csak néhányat készítenek, mégpedig a tulajdonos egyedi kívánságainak megfelelően.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon