Néhány évtizede még nem gondoltuk volna, hogy egy nap piramisokban fogunk relaxálni

A japán Kuma Kengo építészeti irodája egy futurisztikus aquaparkot tervez Koppenhága kikötőjében, olyan medencékkel, amelyeket szürke piramisok belsejében találhatunk majd meg.

Az 5 ezer négyzetméteres épületegyüttes piramisegységei földtéglákból fognak készülni. Néhány háromszög alakú nyílásokkal rendelkezik majd, hogy lehetővé tegyék az átjárást, a többi pedig teljesen zárt lesz. A fürdőből panorámás kilátás nyílik majd a csodás dán kikötőbe, továbbá egy teraszos rész is a vízi komplexum része lesz, amely hozzáférést biztosít a külső fürdőkhöz. Néhány évtizede még nem gondoltuk volna, hogy egy nap piramisokban fogunk majd relaxálni – igencsak izgalmas jövő elé nézünk:

Ez is érdekelhet:

Amikor ezt látod az ablakodból, kicsit mindent átértékelsz

Közeli óceánpart, vörösfenyők, pazar kilátás. Ez a remek kis hajlék megtestesíti mindazt, amit a kaliforniai Big Surban igazán imádni tudunk. Az otthon 60 hektáron fekszik, a Csendes-óceánra nyílik kilátása. 295 négyzetméteren négy hálószoba, három fürdőszoba, valamint a konyha és a nappalik mellett egy borospince, egy színházterem és egy jakuzzi is található.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon