Ez a szuperjacht nem érdemtelenül kapta a Maximus nevet

A Heesen Yachts egy igen elismert holland hajógyár, ahol folyamatosan kiemelkedő teljesítménnyel, a legmodernebb technikával és időtlen dizájnnal megáldott luxusjachtokat készítenek. Legutóbb áprilisban mutattunk be tőlük egy 50 méter hosszú hajót, amelyet azóta is csodálunk. Most rábukkantunk a legújabb munkájukra, itt a Maximus.

Ahogy pedig azt már a címben is jeleztük, egyáltalán nem véletlenül kapta ezt a sokatmondó elnevezést. Egy 83 méter hosszú jachton (a Heesen kínálatából ez lesz az eddigi legnagyobb) alapból is elég sok minden elfér, ezúttal azonban tényleg minden rendelkezésre álló helyet igyekeztek maximálisan kihasználni.

A stílusért, a lenyűgöző megjelenésért elsősorban Clifford Denn felel, aki az egyik legelismertebb dizájner a luxusjachtok világában. A képeket elnézve igen jó munkát végzett, mi magunk sem álmodhattunk volna ennél a koncepciónál szebbet. Az a lépcsőzetesen kialakított - ezáltal vízeséssel is megspékelt - medence már önmagában meggyőzött minket, persze a hajó elejében található, tűzrakó hellyel hangulatossá tett társalgó rész is fantasztikus.

Azt, hogy a belseje hogyan fest majd, egyelőre nem mutatták meg, viszont nagy esély van rá, hogy 3 vendégkabint úgy alakítanak ki, hogy igény esetén egyetlen óriási térré alakítható legyen. A tulajdonosnak persze mindenképpen saját, abszolút luxuskategóriás lakosztálya lesz. Itt még többet megtudhatsz a projektről.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon