A Heesen Yachts 50 méter hosszú, fényűző luxusjachttal vett le minket a lábunkról
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Project Nova egy sokak által már nagyon várt, hibrid meghajtású csodahajó, amelynek végül a Home nevet adták. Ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen gyakorlatilag egy luxuskategóriás tengerparti villát kap majd a szerencsés tulajdonosa, amivel még a habokat is szelheti.

Az egészen pontosan 49.8 méter hosszú jacht az újszerű, hibrid meghajtásának köszönhetően jóval energia hatékonyabb a riválisainál, ráadásul csendesebb, ezáltal még nyugodtabb utazást biztosít.

Különösen akkor, amikor csupán a két vízhűtéses, 170 lóerős elektromos motor van használatban. Persze ha nagyobb teljesítményre van szükség, be lehet röffenteni a dízelmotorokat is, minden a tulajdonos igényeitől függ, szabadon lehet variálni a meghajtást.

A szuperjacht belső tereinek stílusát egy olasz dizájner tervezte, ez pedig meg is látszik rajta, végtelenül elegáns lett. A modern - ám a hajó nevéhez híven mégis otthonos - dizájn a fehér szövetek és bőrök, valamint a fa kontrasztjára épül. Ezt a kétszínű palettát itt-ott, némi vörös igyekszik feldobni.

A hajó elejében található, óriási ablakokkal ellátott tulajdonosi lakosztály mellett 5 vendégkabin kapott még helyet a fedélzeten. Összesen 12 személyt lehet tehát kényelmesen elszállásolni a szuperjachton. Valószínűleg mindegyikük értékelni fogja, hogy az alsó szinten egy komplett wellness-részleg található, gyógyfürdővel és fullon berendezett konditeremmel, míg a legfelső fedélzeten, a napozóágyak mellett jakuzzi és hatalmas étkezőasztal található.

A szerencsés tulajok júniusban vehetik majd át a jachtjukat, miután azok átmentek az ilyenkor szokásos tesztelésen, tehát éppen időben ahhoz, hogy aztán az egész nyarat kiélvezhessék a fedélzeten. Nekünk már megint csak a szájtátás maradt...

(Heesen Yachts)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.