Valószínűleg ez a legdrágább Valentin-napi rózsacsokor

Vannak, akik hallani sem akarnak róla, néhányan meg a csillagokat is lehoznák az égről Bálint-napon. Vagy ha nem is a csillagokat, de mondjuk egy nagy csokor virágot minimum. Londonban az Arena Flowers valószínűleg megcsinálta nem csak az idei év, hanem minden idők legdrágább csokrát. 1000 szál vörös rózsa, 13 ezer dollárért.

Az 1000 szál még csak egy dolog, valójában ezek az Andokban, csaknem 4000 méter magasan termesztett virágok másfél méter magasak.

Ha valakinek még ez sem lenne elég, a vörös rózsák mellé választhatunk pluszba iPadet, Cristal champagne-t vagy 160 ezer dollárért még egy Teslát is. Szóval, ha eddig nem volt ötleted...

Az Aston Martin DB4GT-ből kevesebb, mint húsz készült, a 007-esnek ezért be kellett érnie egy DB5-tel.

Egy bizonyos titkosügynöknek köszönhetően a DB5 jobban ismert modell, de a DB4GT az, ami a leginkább keresett a gyűjtők körében. Ebből a modellből mindössze tizenkilenc darab készült, a képen látható modell a tizennegyedik, ami legurult a gyártósorról.

Az olasz Zagato nyúlt bele az autóba, ezért egy kicsit könnyebb, mint a társai.

Az első tulajdonosa egy ausztrál férfi volt, aki versenyautóként használta, majd átkerült Angliába, ahol felújították és megszépült.

Ezt a csodát a Sotheby’s aukciósháznál árverezték el 14,3 millió dollárért, a honlapjukon rengeteg részletet lehet olvasni róla.

Bastian Yotta német iparmágnás több mint huszonhét millió forintot költ havonta a csajai plasztikai műtétjeire, a shoppingkörutakra és a véget nem érő partikra a saját álom-Playboy-Baywatch világában. A Yotta Lifestyle-nak elkeresztelt életérzést most képekben is megnézheted – kíváncsiak vagyunk, hogy sugárban fogsz-e hányni vagy irigykedni.

Bastian és felesége, Maria Yotta megalapította a saját Playboy Mansionjét és Baywatch utánérzését tízezer dollár / hó bérleti díjú Beverly Hills-i otthonukban.

Ehhez még harmincezer dolcsi a bérelt tengerparti rész, így totálban havi negyvenezer dollárt – havi olyan tizenegy millió forintot – költ csak a pecóra. A maradék mind a több száz fős partikra, az új Lamborghinikre, a csaja luxusgardróbjára és a ház nőinek új csöcseire megy el.

 

Kissé hajaz Dan Balzerianra és Tony Toutounira, a szintén multimilliomos pókerjátékosokra, aki zöldhasúakkal törölgetik a seggüket unalmukban.

A törődő férj ápgrédelte a felesége melleit is: C kosárról F kosárra változtatta az intelligens tekintetű asszonka kebelméretét.

Mikor a hölgyet aranyásónak bélyegezte több médium is, a mosolyba varrt arcú nőféleség elmondta a tartós párkapcsolat titkát:

A férfi is kifejtette magvas életfilozófiáját:

 
 

Hát, úgy fest a Yották megtalálták a maguk magas életének a titkát. Mi az egész hellyel, ezzel a faszarcúval és a fejőstehénre plasztikázott csajával, meg úgy az egész Yotta Life-fal ennyit tennénk:

the-heels-are-alive_aceofgags

(Képek: Yotta Instagram)